Gheață și țărmuri stâncoase, păduri liniștite și lumini nordice – Suedia este o țară frumoasă care atrage anual peste cinci milioane de turiști. Cu toate acestea, dacă nu faci anumite căutări pentru a te informa cu privire la tot ce trebuie să știi despre acestă țară, este posibil să întâmpini câteva surprize neplăcute pe parcursul vacanței tale.

Iată 4 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a vizita Suedia:

1. Apa de la robinet este mai bună decât apa îmbuteliată.

Există o norma socială, ecologică și financiară de a bea apă direct de la robinet. Aprovizionarea cu apă a Suediei este bine filtrată și incredibil de curată, astfel încât majoritatea cetățenilor țării, care respectă mediul, aleg să transfere apă potabilă în sticle de plastic. Același lucru este valabil și pentru folosirea atât a pungilor din plastic, cât și a celor din hârtie, astfel încât, dacă doriți să evitați să plătiți pentru ele, aduceți-vă propria pungă.

Sweden is known for its fishing villages that serve freshly caught crab and shrimp with warm seaweed bread.

2. Limitele de viteză se schimbă constant!
În 2008, Suedia a introdus noi indicatoare de viteză pe drumurile și autostrăzile sale. În timp ce, înainte de acest, an vitezele standard au fost de 30, 50, 70 și 110 km / h, zonele dintre aceste schimbări de viteză aveau alte indicatoare cu jumătatea distanței km / h, adăugate pentru a încuraja o schimbare mai graduală a vitezei. Ține-ți ochii larg deschiși pentru a vedea aceste indicatoare care se schimbă mereu.

3. Saunele plutitoare sunt minunate!
Nu sunteți siguri dacă să mergeți să înotați sau să optați pentru câteva momente de relaxare la spa? De ce nu amandoua? Saunele plutitoare din Suedia sunt camere cu aburi, construite lângă apă, permițându-vă să petreceți o zi relaxantă pe malul lacului, oceanului sau fluviului. Aceste săli cu aburi au devenit incredibil de populare în Suedia și aduc vacanța petrecută pe insulă la un nou nivel.

The Most Underrated Towns in Sweden

4. Nu vei putea pronunța numele localităților, dar este în regulă.
Din fericire, chiar dacă nu vă puteți acomoda cu limba suedeză, puteți călători cu ușurință în Suedia.

În afara țărilor anglofone native, populația din Suedia este în mod constant una dintre cele mai mari vorbitoare de limba engleză în Europa! Datorită cursurilor de predare în limba engleză timpurie și popularității filmelor și emisiunilor de televiziune, comunicarea devine mult mai ușoară decât vă puteți aștepta atunci când mergeți într-o țară străină.

stockholm, sweden.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici