Daca şi ţie îţi place să economiseşti atunci când vine vorba de vacanţe, atunci acest articol este pentru tine. O vacanţă în afara ţării nu presupune neapărat eforturi enorme din punct de vedere financiar. Dacă ştii cum să cauţi, poţi merge într-un city break în Europa cu bani puţini. Poţi găsi cazare şi transport chiar şi la 100 euro.

Trebuie să ştii faptul că este necesar să ştii cum şi când să cauţi ofertele pentru a beneficia de o vacanţă mai ieftină poate chiar şi ca în ţară. Daca ţii cont de paşii de mai jos poţi merge pe bani puţini în vacanţe în ţări precum Italia, Spania, Grecia sau Ungaria.

1. Când este bine să alegi vacanţa

Dacă îţi planifici deja o vacanţă pentru vara următoare, atunci momentul favorabil pentru a începe să cauţi o ofertă este chiar din iarnă. Nu lăsa pe ultima sută de metri pentru ca biletele sunt şi mai scumpe cu cât te apropii de data de plecare.

2. Destinaţii ieftine

Vrei pur şi simplu să pleci în Europa, dar nu ştii unde? Nu este nimic, dacă nu ai o destinaţie preferată pentru că nu vei fi subiectiv şi poti să alegi destinaţiile care sunt în general mai ieftine.

2. Ai răbdare atunci când cauţi o ofertă

Daca ai vazut deja o agenţie de turism care are multe oferte şi te-a încântat una din portofoliul lor, nu trebuie să alegi chiar prima opţiune. Dă şansa mai multor site-uri cu oferte să îţi arate ce oferte au. Nu se ştie, poate găseşti un preţ mai bun pentru aceeaşi destinaţie.

3. Alegerea zborului

Există şi oferte de cazare care au inclus avionul, dar dacă ţi se pare că cer prea mulţi bani poţi să cauţi zboruri individuale. Există companii aeriene low cost cu care poţi călători şi care poate chiar au oferte la bilete în ziua respectivă. Poţi găsi bilet şi cu 5 euro.

4. Alegerea cazării

Dacă vrei să călătorelti cu bani puţini, nu trebuie să te gândeşti la cazare de lux de 5 stele. Asta nu înseamnă nici că trebuie să te mulţumeşti cu o cameră în care nu ai sta niciodată. Consultă bine ofertele de preţ pentru că poţi găsi cazare ieftină şi în camere care arată decent şi care chiar au şi mic dejun inclus.

Acum că ai vazut de ce anume trebuie să ţii cont atunci când îţi cauţi o vacanţă ieftină, nu mai rămâne decât să aştepti momentul potrivit şi să ai multă răbdare.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici