Atunci când ești tânăr este cel mai bun moment în care să explorezi lumea și să mergi în cât mai multe vacanțe, pentru că odată cu înaintarea în vârstă apar și problemele. Iată care sunt cele mai bune destinații pe care trebuie să le vezi până la 35 de ani:

  • Ibiza

Șă stai la celebra Cafe del Mar și să vezi apusul de soare peste Marea Mediterană, să te afli în ringul de dans al celui mai mare club de noapte din lume, Privilege, petrecând pe terasă la Space când soarele se ridică pe cer sunt doar câteva activități de neuitat pe care șe poți trăi în Ibiza. Acest oraș este capitala petrecerilor și atrage anual aproape șase milioane de turiști.

  • Marea barieră de corali

Marele barieră de corali, în largul coastei Queensland din nord-estul Australiei, este cel mai mare lucru viu de pe Pământ și chiar vizibil din spațiul cosmic. Să faci scufundări între mii de specii de pești colorați, broaște țestoase, delfini și rechini este ceva ce nu ai cum să uiți vreodată. Aceasta va fi o experiență de vis.

Great Barrier Reef

  • Budapesta

Toată lumea știe cel puțin două lucruri despre Budapesta: orașul este renumit pentru băile termale și pentru faptul că locuitorii săi iubesc petrecerea. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că unele dintre cele mai unice petreceri din capitală au loc în aceste ape termale fierbinți. Cea mai populară baie termală din Budapesta, Szechenyi Spa & Baths este renumită pentru petrecerile sale în nopțile de vară.

sparty, budapest

  • Machu Picchu

Traseul Inca este de departe cel mai faimos din America de Sud, dacă nu din lume. În doar 43 de kilometri, reușește să combine peisajele frumoase din munți, pădurea luxuriantă, jungla subtropicală și, bineînțeles, o combinație uimitoare de pietre, ruine și tuneluri. Destinația finală a traseului nu poate fi întrecută de nimic: Machu Picchu, „Orasul Pierdut al Incasilor”.

machu picchu, peru

  • Rio de Janeiro

Deși carnavalul este sărbătorit în orașe și sate din întreaga Brazilie și alte țări catolice, Rio de Janeiro este de mult considerată capitala celui mai mare carnavalului din lume. Există peste două milioane de persoane pe străzi în fiecare zi și tipul de energie pe care orașul din Rio îl simulează este pur și simplu electrizant.

rio de janeiro carnival

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici