Atunci când într-un cuplu apare şi un copil, vacanţele celor doi nu vor mai fi la fel. Trebuie să se gândească şi unde pot să meargă împreună cu copilul, pentru ca şi aceasta să se distreze şi să se simtă bine. Pentru că ştim faptul că adulţii nu se distrează la fel ca şi cei mici.

Totodată, este bine să luaţi şi copiii în călătorii chiar din momentul în care sunt bebelusi şi desigur, nu aveţi nici o contradicţie în acest sens. Însă de cele mai multe ori, mai ales dacă suntem proaspeţi părinţi, nu ştim unde am putea să mergem şi cu cei mici. Mai jos poţi vedea 5 destinaţii potrivite pentru familiile cu copii mici, dar şi mai mari.

1. Antalya, Turcia

Antalya este una dintre cele mai importante staţiuni de pe litorarul turcesc. Aici vin anual mii de turişti datorită frumuseţii locului, dar şi a luxului pe care îl găsesc în hotelurile ce au servicii all inclusive. Resorturile sunt generoase deoarece au şi spaţii de joacă pentru copii, însă puteţi vizita împreună cu aceştia centrul şi portul vechi din Antalya, Poarta lui Hadrian, dar şi plaja Lara.

2. Disneyland, Paris

Orice copil şi-ar dori să ajungă la Disneyland. Şi pentru că există o opţiune foarte bună şi nu foarte departe chiar în Franţa, o călătorie la Paris este perfectă pentru familiile cu copii. În parcul Disneyland din Paris vor avea ocazia să vadă personajele lor preferate şi se vor distra de minune.

Disneyland, Paris
Disneyland, Paris

3. Tenerife, Spania

În Tenerife apa este limpede, nisipul fin, vei putea vedea delfini şi oameni care fac surf şi inoată. Pe lângă faptul că cei mici pot face plajă şi se pot juca în mare, puteţi să vizitaţi Castelul San Miguel, Parcul National Teide şi Strada Noria.

4. Albena, Bulgaria

Una dintre cele mai frumoase staţiuni din Bulgaria este chiar Albena. Dacă vrei să îţi duci copilul la mare şi să nu coste foarte mult, poţi alege un sejur chiar aici. Cei mici pot lua parte la seri de karaoke, sporturi acvatice sau festivaluri de muzica şi dans.

5. Creta, Grecia

Creta este ideală pentru orice vacanţă atunci când cei mici sunt iubitori de mare pentru că aici peisajele sunt inedite şi misterioase, cum nu vezi pe un litoral obişnuit. Cele mai importante atracţii turistice sunt: Heraklion, Sithia sau Chania.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici