Vă întrebați ce locuri trebuie să vedeți în Italia? Roma ar putea lua în mod obișnuit lumina reflectoarelor ca destinație turistică în Italia, dar pentru a aprecia cu adevărat această țară frumoasă trebuie să vă deplasați în afara zidurilor Orașului Etern. Aventurați-vă în mediul rural pentru mile de podgorii și livezi de măslini, sau explorați satele de pe litoral cu așezări vechi, pline de culoare.

Acestea sunt 5 locuri frumoase din Italia pe care noi le-am ales ca fiind cele mai frumoase:

1. Cinque Terre

    Chiar dacă nu puteți identifica Cinque Terre pe o hartă, probabil ați văzut fotografii ale acestei minunății pline de culoare. Zona este, de fapt, un parc național și tocmai de aceea frumusețea naturală este menținută atât de bine. Cinque Terre este cunoscut pentru traseele sale de mers pe jos (drumeții), astfel încât să consumați toți carbohidrații pe care i-ați mâncat și să vă răsplătiți cu un pahar de vin local pe plajă.

10 Places You Can't Miss in Italy

2. Dolomiții

    Munții Dolomiți din nord-estul Italiei te pot lăsa fără respirație, atât figurativ cât și literal. Vederile extraordinare ale munților și ale peisajelor rurale precum și influența germano-austriacă vă oferă o adevărată experiență multiculturală. Drumețiile sunt principala atracție pentru călătorii din întreaga lume, dar puteți petrece timpul cu ușurință în unul dintre orașele montane precum Bolzano sau Castelrotto.

10 Places You Can't Miss in Italy

3. Sicilia

Aliura Siciliei este evidentă: apele turcoaz deschis, mozaicurile antice romane și minunile naturale numai bune de explorat, așa cum este Alcantara. Mâncați un gelato autentic de la Ferlito Gelateria în fața Palatului Palazzo Senatorio și bucurați-vă de priveliștea de la Castello de Venere pe vârful muntelui Erice. Rămâneți la Secret B & B în Trapani, pe coasta de vest a insulei, și mâncați la Cantina Siciliana – un loc unic pentru preparate italiene uimitoare și de orice fel.

Sicilia ar putea fi cea mai fotogenică destinație de vacanță!

Lipari, cave di pomice Sicilia #aeolianisland #sicily

10. Florența

Situată în centrul regiunii cunoscută pentru vinuri – Toscana și plină de muzee, catedrale, statui iconice și monumente istorice, Florența se vinde practic singură. Asigurați-vă că încercați un panino con lampredotto – o delicatesă locală găsită numai în Florența!

Iată și care sunt principalele puncte de interes din Florența:

  • Catedrala din Florența
  • Galeria Uffizi
  • Galleria dell’Accademia
  • Florence Baptistery
  • Grădinile Boboli
  • Medici Chapel

Florencia

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici