Israelul este o țară mică, dar nu duce lipsă de preparate unice și delicioase. Și nu este vorba numai de mâncare israeliană, pentru că aici veți găsi tot felul de preparate din diferite părți ale lumii. Unele feluri de mâncare provin din țările vecine – ceea ce, bineînțeles, este de înțeles, având în vedere că Israelul este un mix de culturi.

De la cel mai bun hummus din Israel până la delicioasa supă Iraqui Kubbah, aici sunt 5 dintre cele mai bune restaurante pe care merită să le încercați:

  • Humus Said în Akko (Acre)

Humus Said este cunoscut pentru servirea celui mai bun humus din Akko – și posibil în tot Israelul. Se află în piața vechiului oraș și există întotdeauna o coadă formată din turiști și localnici care nu pot abține de la preparatele lor delicioase. Restaurantul servește o varietate de mâncăruri mediteraneene în plus față de faimosul lor hummus – iar porțiile sunt mari, astfel încât sigur vă veți sătura!

Where to Find the Most Soulful Food in Tel Aviv

  • Uri Buri în Akko (Acre)

Uri Buri este un localnic prietenos și foarte bine cunoscut, care este mai mult decât bucuros să vorbească despre mâncare atât cât doriți. Restaurantul său cu fructe de mare din Akko, numit după el, este unul dintre puținele locuri în care găsești rețete noi cu fructe de mare.

Roast Chicken with Jerusalem Artichokes and Lemons

  • Decks în Tiberias

Decks se află pe strada Gdud Barak din orașul Tiberias. Acest restaurant este considerat gratar Kosher și servește  feluri de mâncare din carne. Vă recomand să vă așezați pe puntea imensă în aer liber, care are vedere la Marea Galileii. Ei folosesc metode de prăjire vechi pentru a găti mai multe feluri de carne – pasăre, pește și legume – toate condimentate până la perfecțiune.

Discovering Israel – A day spent in Tel Aviv exploring Levinsky mkt   cooking hummus w Maya Maron

  • Social Club în Tel Aviv

Vorbind despre carne, aici găsești una dintre cele mai bune fripturi pe care le-ai încercat vreodată. Fiecare fel de mâncare este realizat din ingrediente proaspete, de la roșii și piure de cartofi, până la kebab și creveți.

7 Best Restaurants in Israel

  • Vicki Christina în Tel Aviv

Numit după filmul Woody Allen, acest bar oferă șezlonguri minunate în aer liber, sub unul dintre cei mai vechi copaci din Tel Aviv. Este un loc minunat de a lua masa cu un grup de prieteni.

7 Best Restaurants in Israel

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici