Vacanţa în Thailanda nu este una oarecare datorită mâncării, culturii, plajelor, pieţelor colorate. Aici poţi găsi cele mai luxoase resorturi din lume în care te poţi răsfăţa dacă vrei o vacanţă specială. Cea mai potrivită perioadă pentru a merge în Thailanda, dar şi cea mai scumpă, este cuprinsă între lunile noiembrie-februarie. Aceasta este o perioadă în care cad foarte puţine precipitaţi şi te poţi bucura de plajă sau de vizitele prin oraşe.

Dacă şi tu vrei să mergi în Thailanda atunci trebuie să ştii care sunt cele mai bune locuri de vizitat, locurile pe care le preferă majoritatea turiştilor care ajung aici.

1. Bangkok – în capitala şi în cel mai mare oraş al Thailandei vei avea multe locuri de vizitat de la pieţe de unde îţi vei putea cumpăra suveniruri, până la restaurante şi cluburi de noapte. O alegere bună pentru vizitat mai ales dacă îţi place viaţa aglomerată de la oraş.

2. Pattaya – acest oraş se află la 140 km de Bangkok şi merită să îl vizitezi pentru că aici poţi găsi plaje cu nisip fin, dar te poţi lăsa vrăjit şi de celebrul masaj thailandez. Tot aici poţi să vizitezi Templul Wat Phra Yai unde există statuia lui Buddha.

3. Insulele Similan – dacă ai venit în Thailanda pentru scufundări, atunci trebuie să ajungi pe aceste insule. Totodată peisajul este superb, poţi să vezi chiar şi păsări exotice.

4. Pai – acest oraş se află în mijlocul junglei din Thailanda şi oferă un peisaj relaxant şi de vis. Cei care doresc să se relaxeze vin aici pentru a-şi încărca bateriile, dar şi pentru a se alege cu nişte suveniruri frumoase.

5. Phanom Rung – un templu hidu care se află pe un vulcan stins şi care este vestit prin arhitectura sa exterioară. Acesta a fost închinat muntelui Kailash care este pământul sacru al zeului Shiva.

6. Chiang Rai – cel mai nordic oraş din Thailanda, un oraş aglomerat unde anual trec mii de turişti. Pe timp de zi oraşul este unul liniştit deoarece turiştii vizitează împrejurimile, iar noaptea aceştia se întorc pentru a cumpăra suveniruri şi pentru a mânca la restaurante.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici