Zermatt din Elveția – care găzduiește iconicul Matterhorn – este o destinație turistică celebră,  iar acest lucru se întâmplă pe bună dreptate. Cu un loc atât de uimitor pentru schiat, zborul cu parapanta, și chiar plimbarea cu elicopterul, cine nu și-ar dori o vacanță în acest sat de munte uimitor!

Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să le ratezi atunci când mergi în Zermatt:

  • Zborul cu parapanta 

FLYZermatt este cea mai mare companie de parapante din Zermatt și este cea mai bună alegere pentru a vedea de sus Matterhorn. Este o activitate absolută obligatorie atunci când vizitați Zermatt. Ce poate fi mai frumos decât atât? Oricine poate experimenta un astfel de zbor, de la copii cu vârsta de un an până la bătrâni de 100 de ani!

Asigurați-vă că rezervați zborul cu 3-4 zile în avans și nu vă faceți griji cu privire la vreme – se poate schimba într-o clipă!

Paragliding in Zermatt, Switzerland

  • Vizitați Lacul Schwarzsee

Luați gondola Schwarzsee până la Lacul Scwartzsee pentru o experiență culturală și o călătorie frumoasă de o zi. „Lacul negru”, cunoscut sub numele de Schwartzsee, este numit astfel pentru reflecția sa întunecată și este destinația finală pentru alpiniștii care au ajuns cu succes la vârful Matterhorn. Vedeți biserica care a fost construită de doi trecători, odată pierduți în ceață, care au promis să construiască o capelă dacă sunt salvați.

Schwarzsee Lake in Zermatt, Switzerland

  • Urcați până la Restaurantul Edelweiss

Doar la o scurtă plimbare de 45 de minute de la Zermatt se află Edelweiss, un mic restaurant potrivit pentru un prânz sau un espresso. Acesta este, de asemenea, locul perfect pentru a opri dimineața dacă aveți de gând să faceți o drumeție lungă de o zi.

A guide to visiting winter in Zermatt, Swizerland

  • Mergeți cu trenul Sunnegga Express

Sunnegga Express – și calea ferată subterană – vă va duce până la Sunnegga, o zonă de schi bine-cunoscută, cu multe de oferit vizitatorilor și turiștilor. În plus față de traseele de ciclism montan, există trasee de drumeții de vară și de iarnă, restaurante și, bineînțeles, o mulțime de oportunități de schi.

Zermatt & Matterhorn

  • Vizitați Gorner Gorge

Căutați o mică aventură în munți? Apele albastre frumoase ale defileului Gorner pot fi străbătute și constituie o plimbare minunată! Asigurați-vă că veniți pregătiți cu 5 franci pentru taxă.

gorner gorge

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici