Dusseldorf sau  Doesseldorf este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, aflat pe malul râului Rin. Cu cele 260 de localuri și taverne, orașul mai este numit și „cel mai mare bar din lume”. Dacă încă nu ți-am stârnit curiozitatea, iată încă 5 motive pentru care merită să mergi în Dusseldorf:

  • Bucătărie internațională

Nicio persoană, indiferent de preferințele sale, nu va întâmpina greutăți în găsirea unui loc în care să mănânce ceva gustos și sănătos. După ce ai încercat preparatele tradiționale și locale, ai posibilitatea să alegi dintr-o mulțime de restaurante cu bucătării internaționale, specifice țărilor precum Argentina, Spania, Thailanda, Irlanda, Italia sau Vietnam. Datorită marii comunități japoneze, Dusseldorf are, de asemenea, cea mai bună mâncare cu specific japonez.

Eat, Sleep, Do - Dusseldorf, Germany

  • Orașul poate fi parcurs și pe jos

Nici măcar nu ai nevoie de transportul în comun dacă vrei să explorezi acest oraș, mai ales dacă ești cazat în apropiere de Altstadt. Din această zonă poți ajunge cu ușurință la principalele atracții ale orașului. Cu toate acestea, dacă preferi să mergi cu metroul, tramvaiul sau autobuzul, și îți cumperi un bilet de 9 euro, beneficiezi de intrări gratis la diferite muzee, pe lângă numărul nelimitat de călătorii.

Düsseldorf (Nordrhein-Westfalen)  Deutschland

  • Distanța mică față de alte orașe europene

Pentru acele vacanțe când vrei să bifezi mai multe destinații într-un singur concediu, Dusseldorf este un oraș potrivit. Acesta se află foarte aproape de alte orașe populare din Europa și după numai o oră de zburat cu avionul poți să ajungi înt-o destinație nouă din Europa.

Visit Dusseldorf Germany-home of metal power house, Doro Pesch

  • Se vorbește engleză la tot pasul

Trebuie să recunoaștem că germana nu este o limbă tocmai ușoară pentru majoritatea dintre noi. Este adevărat că există și cunoscători ai acestei limbi, dar cei mai mulți preferă engleza. Atunci când alegi să vizitezi Dusseldorf nu trebuie să îți faci griji cu privire la modul în care vei interacționa cu localnicii. De cele mai multe ori, aceștia îți răspund în engleză dacă observă că ești turist și nu cunoști limba germană.

Kiefernstraße Street Art Düsseldorf, Germany

  • Experiență și cultură

De ce să mergi în Dusseldorf? La fel ca în oricare alt loc în care alegi să mergi, și în Dusseldorf vei avea parte de experiențe noi, vei întâlni oameni noi și vei putea experimenta cultura și tradițiile lor. Dusseldorf este considerat de unii un adevărat muzeu de arhitectură modernă. Clădirile au o arhitectură cu adevărat deosebită, inedită și revoluționară. Dacă ești pasionat de fotografii, cu siguranță vei avea ce să pozezi în acest oraș.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici