Umbrită de mai multe destinații turistice europene, Țara Galilor trece adesea neobservată – dar tocmai acest lucru face din ea o bijuterie ascunsă.  Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegi Țara Galilor ca fiind următoarea destinație de vacanță:

  • Prețuri mici

Cu intrare gratuită la 8 muzee naționale, locuri istorice și multe castele, Țara Galilor oferă câteva experiențe neprețuite pentru o fracțiune din costul altor destinații europene. Pentru reduceri suplimentare la taxele de intrare, vă recomandăm să achiziționați un card Royal Oak Foundation.

Warwick Castle, England. I've been there once, but would love to go back with my family.

  • Este sigur

Țara Galilor este o destinație sigură de călătorie pentru toată lumea, inclusiv călătorii solo! O țară predominant englezeană asigură o comunicare ușoară, iar violența sau furtul sunt foarte rare. Fiți cu băgare de seamă atunci când vine vorba de siguranță, dar călătoriți totuși relaxați pentru că Țara Galilor este unul dintre cele mai sigure locuri din Europa.

Kingsgate Castle in Broadstairs, Kent, England was built for Lord Holland, 1st Baron Holland, in the 1760s. The castle has now been converted into apartments, what a view!

  • Localnici prietenoși

Deși galezii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt timizi, localnicii vor fi extrem de prietenoși și de mare ajutor – un confort pentru călătorii novice sau cei care călătoresc singuri. Ospitalitatea caldă oferită de cazările de tip Airbnb este preferată de călători, în special de cei care doresc să interacționeze cu localnicii și care doresc o viziune autentică asupra culturii din jurul lor.

Chepstow Castle, Wales (by Jelle Drok)

  • Priveliști uimitoare

Peisajul este unul frumos, de la satele elegante de lângă ocean, cum ar fi Tenby, până la minunatele priveliști ale orașului Cardiff. Pembrokeshire este singurul parc național de coastă din Marea Britanie – și tot aii se află și superba catedrală St. David – deci este cu siguranță un „must” pentru cei care se bucură de plimbările în aer liber! Cascadele împrăștiate și castelele istorice (peste 640 dintre ele!) constituie un punct forte pentru frumusețea Țării Galilor. Și să nu uităm de oile care luminează acest peisaj frumos.

Caerphilly Castle in Wales

  • Cultură

Evenimente sportive, festivaluri de muzică, bere de artizanat – totul este aici. Rugby și fotbalul sunt populare în toată țara, iar festivalurile muzicale pline de viață, cum ar fi Greenman și Wakestock, vă oferă posibilitatea de a vă distra cu localnicii!

Festivalurile cu fructe de mare și bucătăria tradițională galeză sunt comune în lunile calde, dar preparatele variate ale fiecărui pub sunt disponibile pe tot parcursul anului. Arte fine, cum ar fi opera și teatrul, sunt, de asemenea, populare în orașe mari, dar și sate.

I have actually been here and it is the most creepy place ever. The dungeons gave me the most horrible feeling I have ever had. Warwick Castle Warwick Castle is a medieval castle developed from an original built by William the Conqueror in 1068. Warwick is the county town of Warwickshire, England, situated on a bend of the River Avon

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici