Vacanţele în doi sunt cele mai frumoase. Mai ales atunci când dragostea este foarte mare şi cei doi doresc să o împărtăşească şi dincolo de graniţele ţării. Multe cupluri îşi doresc să facă un cadou frumos persoanei iubite precum o vacanţă de neuitat în doi. Dar ce se întâmplă atunci când bugetul nu le permite? Să renunţe la acestă idee?

Se întâmplă ca nu întotdeauna să aveţi suficienţi bani pentru a călători în locurile pe care le doriţi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să staţi acasă. Trebuie doar să ştiţi cum să vă organizaţi banii pentru a vă putea permite vacanţa mult aşteptată. Fie că este vorba de un city break sau o vacanţă de mai multe zile, iată câteva sfaturi pentru a călători în cuplu cu bani puţini.

1. Bilete din timp

Nu este o surpriză faptul că cu cât cumparaţi biletele din timp, cu atât le veţi găsi mai ieftine. Mai mult, vânaţi preţurile biletelor la avion. În general companiile low cost oferă din când în când şi bilete foarte ieftine cum ar fi 8 euro biletul.

2. Evitaţi restaurantele scumpe

Gânditi-vă că obiectivul vostru este să călătoriţi pentru a vedea locuri noi şi pentru a vă simţi bine împreună. De aceea nu trebuie să conteze foarte mult câte stele are restaurantul unde mâncaţi. Alegeţi să mâncaţi în locuri nu foarte scumpe, chiar şi fast food-uri, care desigur sunt recomandate de localnici şi au clienţi.

3. Căutaţi gratuităţi

Lucrurile gratuite sunt bine venite atunci când nu aveţi suficienţi bani. De aceea atunci când alegi biletele de avion sau mai ales la cazare, vezi şi ce lucruri gratuite includ. Poate vă alegeţi cu o masă gratuită sau cu un tur gratuit al oraşului/locului de vizitat.

5 sfaturi de a călători în cuplu cu BANI PUŢINI
5 sfaturi de a călători în cuplu cu BANI PUŢINI

4. Plimbări pe bani puţini

Pentru a vedea locaţia unde mergeţi în vacanţă nu vă trebuie bani multi. Unde este cazul nu ezitaţi să vă plimbaţi pe jos. Acolo unde distanţele sunt mari alegeţi să călătoriţi cu cel mai ieftin mijloc de transport, de obicei trenul.

5. Cazare la localnici sau cu cortul

Dacă chiar vreţi să economisiţi bani şi nu vă deranjează acest aspect, cele mai ieftine vacanţe sunt cele în care vă cazaţi la localnici sau cu cortul, acolo unde locul vă permite. Să economisiţi bani din cazare este cea mai bună metodă de a putea călători cu bani puţini.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici