Nu este o noutate faptul că Austria este una dintre cele mai preferate şi celebre destinaţii pentru a schia. Oameni din întreaga Europa vin anual în Austria, mai ales iarna, pentru a schia şi pentru a se bucura de peisajul superb.

Austria este o ţară care are printre cele mai frumoase pârtii de schiat. Aici poţi veni dacă ştii deja să schiezi sau dacă vrei să înveţi acest sport. Fiecare pârtie are un instructor gata să te înveţe. Dar totodată trebuie să iei în considerare că există multe locaţii de schiat în această ţară. Pentru a te ajuta să te decizi, iată care sunt cele mai vizitate destinaţii pentru schiat.

1. Saalbach

Daca vrei să mergi la schi în apropiere de oraşul Salzburg, atunci această locaţie este perfectă. Vârfurile montane ce o înconjoară sunt de aproape 2000 de metri şi totodată face parte dintr-o reţea de schi pe numele Saalbach – Hinterglemm – Leogang – Fieberbrunn. Pârtiile sunt amenajate pe o distanţă de aproximativ 280 km.

2. Alpbach

Daca eşti un începator în ceea ce priveşte schiatul, atunci poţi merge la Alpbach pentru a învăţa să schiezi. Pârtia are aproximativ 140 km şi pe lângă schiat te poţi bucura şi de peisajul superb.

3. Obergurgl-Hochgurgl

În acest loc pârtia are o lungime de aproximativ 110 km, iar întregul domeniu schiabil se află la o altitudine de până la 3000 de metri. Pentru cei care îşi doresc să înveţe să schieze, există o pârtie de 3 km unde pot face asta, desigur, alături de instructorii pasionaţi.

4. Annaberg

Annaberg nu este un loc de schiat foarte mare, pârtia are în jur de 65 km, dar este un loc primitor care poate fi vizitat şi pe perioada verii.

5. St. Anton

Dacă eşti deja avansat în ceea ce priveşte schiatul şi mergi frecvent iarna la schiat, atunci în St. Anton te aşteaptă 276 km de pârtie. Este totodată una dintre cele mai cunoscute destinaţii de schiat din lume.

6. Innsbruck

Deşi este un oraş montan, este destul de populat şi de cunoscut în Austria. Pe lângă faptul că poţi schia în voie sau poţi învăţa să schiezi, te poţi bucura de peisaj şi de restaurante.

Vacanţă plăcută la schiat! Nu uita să alegi din timp destinaţia potrivită.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici