India este a doua țară cu cea mai mare densitate a populației din lume, cu aproximativ 1,2 miliarde de cetățeni. Țara are o istorie bogată și plină de viață care captează oameni din întreaga lume. Ca atare, India este în continuă creștere ca destinație turistică. Atât cetățenii cât și vizitatorii străini se reunesc în cele mai populare locuridin India în fiecare an. Iată care sunt acestea:

1. Taj Mahal, Agra

Nu ne putem gândi la locurile turistice din India fără a lua în considerare Taj Mahal. Cu aproape 4 milioane de turiști care sosesc în Taj Mahal în fiecare an, se consideră a fi cea mai vizitată atracție din țară. Construită între 1632-1653 în cinstea lui Mumtaz Mahal, soția împuternicitului mogul Shah Jahan, Taj Mahal este adesea considerat ca fiind una dintre minunile lumii și este un loc al Patrimoniului Mondial UNESCO.

the taj mahal <3 | agra, india

2. Templul Mahabodhi, Bodh Gaya

Siddhartha Gautama, Buddha, a realizat iluminarea la Templul Mahabodhi din Bodh Gaya. Lângă templu se află și pomul Mahabodhi.

#Mahabodhi #Temple #Bodhgaya #Bihar, #India Travel Trolley has a wide range of…

3. Mormântul lui Humayun, Nizamuddin East, Delhi

Acest mormânt al împăratului Mugal Humayun a fost dat în folosință în 1562 și a fost construit pe parcursul a opt ani. Dacă mergeți în Delhi, ar trebui să luați în considerare vizitarea acestui mormânt, deoarece a suferit restaurări extinse în ultimii ani.

Must See! Humayun's Tomb In New Delhi - India. Photo by Bianca -www.itsallbee.com

4. Plajele din Goa

Goa este unul dintre cele mai vizitate locuri din toată India, reprezentând aproximativ 12% din veniturile turistice ale țării. Cele mai populare locuri de vizitat în Goa sunt numeroasele plaje, în special cele din Goa de Nord. Anjuna, Baga și Calungute atrag cel mai mare număr de turiști, deși plajele din sudul Goa, precum cele din Varca, devin din ce în ce mai cunoscute pentru găzduirea stațiunilor de clasă mondială.

Palolem Beach,  #Goa

5. Templul Lotus, New Delhi

Cei care zboară spre Delhi nu pot pleca fără să viziteze Templul Lotus. Formal numit Casa de cult Baha’i, Lotus Temple se numește astfel datorită formei neobișnuite a clădirii.

The Lotus Temple in Delhi, India. This Bahai House of Worship has nine doors and nine surrounding ponds. Around 4 million tourists visit it every year.

6. Palatul Mysore 

A doua atracție turistică cea mai vizitată din India, Mysore primește aproximativ 2,7 milioane de vizitatori anual. Palatul găzduiește cei mai mulți turiști în septembrie și octombrie, în timpul festivalului Mysore Dasara. În timpul festivalului, palatul este decorat cu aproape 100.000 de lumini pentru a aduce un omagiu zeiței Durga.

Mysore Palace - a must for any visit to southern India. Explore the decadence of past rulers at this incredibly opulent palace. Keep reading!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici