Cascata Delle Marmore, Umbria

Cascata Delle Marmore este o cascadă creată de oameni, situată într-un parc național din Umbria, în centrul Italiei. Cascada a fost înființată de romani și are o înălțime de 165 metri și 83 de metri lungime. Această cascadă este considerată una dintre cele mai mari din întreaga Europă.

Marmore Falls--The Cascata delle Marmore (Marmore's Falls) is a man-made waterfall created by the ancient Romans. Its total height is 165 m (541 feet), making it one of the tallest in Italy and the tallest man-made waterfall in the world.

Catedrala din Florența

Santa Maria del Fiore este numele Catedralei din Florența, probabil cea mai dominantă clădire din Florența, în centrul Italiei. Catedrala este construită în stil gotic, combinat cu domul Rainescentist care creează panorama Florenței. Clădirea a fost inaugurată în 1436. Această biserică poate găzdui până la 20.000 de persoane. Catedrala din Florența a fost încoronată drept a patra cea mai mare biserică din lume.

Santa Maria del Fiore, Duomo di Firenze - Cupola di Filippo Brunelleschi

Grota Albastră

Grota Albastră  (Blue Groto) se află pe insula italiană Capri. Grota este de 60 de metri lungime și 25 de metri lățime, iar apa ajunge la adâncimea de 15 metri. Soarele care străbate intrarea îngustă creează o lumină albastră intensă care se răspândește în întreg spațiul grotei. Vizitatorii pot intra în grotă cu bărcile, dar numai în zilele când vremea este frumoasă, iar marea foarte liniștită.

Blue Grotto, Capri, Italy

Lago di Garda

Lacul Garda este cel mai mare lac din Italia, cu aproape 370 de kilometri pătrați. Este un lac glaciar plasat între Alpi și Valea Po. Cel mai mare afluent este râul Sarco din nord.

Lake Garda region, Italy.  Pictured here is Malcesine which is a beautiful town at the bottom of Mont Baldo.  Take the cable car up the 1800 ft. for incredible views.

San Gimignano

San Gimignano este un oraș din Toscana, provincia Siena, Italia Cenrală. Orașul este vestit pentru arhitectura medievală. În jurul San Gimignano este un zid din secolul al XIII-lea. În centrul orașului se află o piață celebră,  Piazza della Cisterna. Orașul este, de asemenea, plin de turnuri medievale, biserici și fântâni.

San Gimignano, Tuscany

La Scala

Această clădire se află în cel de-al doilea mare oraș din Italia – Milano. Este una dintre cele mai renumite case de operă din lume. Teatrul a fost deschis pentru prima dată în 1778 ca Nuevo Regio Ducal Teatro alla Scala Salieriho (Teatrul regal-ducal alla Scalla), cu un spectacol ”Europa riconosciuta” de Antonio Salieri.

Wow, that's really dramatic. #Theater #Adventure #Travel #Beauty

Biserica Santa Maria delle Grazie

În această biserică din Milan se găsește pictată ”Cina cea de taină” a lui Leonardo Da Vinci. ”Cina cea de taină” este o operă de artă de către unul dintre cei mai renumiți pictori din istorie, Leonardo da Vinci. Pictura datează din secolul al XV-lea și încă de la început a fost legată de un mister. Pictura care îl prezintă pe Isus Hristos și cei 12 apostoli este expusă în Milano și a fost prezentată și într-un roman al lui Dan Brown, ”Codul lui Da Vinci”.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici