City break-urile sunt acele excursii scurte care se întind de obicei pe două nopţi şi se referă la o mică escapadă cu rol de relaxare. Zborurile către oraşele în care se doreşte această excursie sunt scurte, călătoria cu avionul durează în medie o oră. Cea mai potrivită perioadă pentru un city break este între lunile mai-septembrie, o perioadă în care nu te poţi lovi de probleme precum vremea neprietenoasă de pe timpul iernii care aduce multe întârzieri.

Pentru cei care au experimentat deja un city break ştiu cât de utilă este o astfel de ieşire, mai ales că este în afara ţării. Dacă vrei să planifici şi tu un city break, iată 7 oraşe mari în care poţi să îţi planifici următorul concediu.

Paris, Franţa

Paris rămâne printre cele mai vizitate oraşe din Europa, fiind ş simbolul persoanelor îndrăgostite. La Turnul Eiffel au loc foarte multe cereri în căsătorie.

Budapesta, Ungaria

Clădirile din Budapesta au o arhitectură impresionată, însă aici există şi multe centre comerciale, dar şi restaurante şi locuri în care poţi să ieşi noaptea.

Roma, Italia

Un oraş relaxant şi plin de o istorie aparte, Roma rămâne în topul preferinţelor celor pasionaţi de excursii în ţări străine. Aici vei găsi foarte multe obiective turistice, multe dintre ele fiind ruine ce aduc aminte de istoria îndepărtată a Italiei.

Madrid, Spania

Dacă vrei să mergi în Spania într-un city break poţi alege Madrid, chiar capitala acestei ţări. Deşi aici se află centrul economic şi politic al ţării, este şi o atracţie turistică pentru foarte multe persoane din Europa care vor să se relaxeze într-un city break.

Berlin, Germania

Berlin, oraşul cel mai mare al Germaniei, deţine clădiri foarte interesante din punct de vedere arhitectural, dar şi moderne, ideale pentru a fi vizitate într-un city break.

Istanbul, Turcia

Istanbul este printre cele mai mari oraşe ale Europei. Această metropolă are o istorie de peste 2700 de ani şi a fost de-a lungul timpului capitala a patru imperii: Imperiul Roman, Imperiul Otoman, Imperiul Bizantin şi Imperiul Latin.

Prega, Cehia

Praga se află pe locul şase în ceea ce priveşte cele mai vizitate oraşe din Europa. Aici poţi vizita foarte multe obiective turistice precum biserici şi muzee.

5 orase mari in care poti merge intr-un city break
5 oraşe mari în care poţi merge într-un city break

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici