Vacanţa din 2019 nu mai este un vis atât de îndepărtat. Anul ce urmează se apropie rapid iar tu trebuie să îţi cauţi încă de pe acum destinatii pentru vacanta 2019. Fie că vrei o vacanţă cu un sejur de 5-7 nopţi sau vrei să mergi pe varianta city break, nu trebuie să laşi pe ultima sută de metri.

Pentru că de cele mai multe ori este greu să alegem o vacanţă, ne-am gândit să îţi arătăm câteva oraşe pe care ar trebui să le vizitezi în vacanţa 2019. Te atrage vreunul ca să îl vizitezi?

Londra, Anglia

În topul vacanţelor în agenţiilor de turism se află oraşul Londra din Anglia. Un oraş modern care are multe locuri frumoase de vizitat precum palatul regal sau Big Ben-ul. Este însă un oraş destul de aglomerat iar vreme nu este tot timpul prietenoasă, fiind mai multe ploi.

7 oraşe pe care trebuie să le vizitezi în 2019
7 oraşe pe care trebuie să le vizitezi în 2019

Madrid, Spania

În Spania poţi avea o vacanţă excelentă mai ales pe perioada verii când poţi să faci şi plajă. De exemplu, poţi să mergi în Madrid un oraş unde poţi să vezi multe baruri, cluburi dar şi evenimente culturale care au loc an de an. Desigur, să nu uităm de cumpărături.

Lisabona, Portugalia

Capitala Portugaliei este un loc fascinant în care trebuie să ajungi în vacanţa 2019. Un oraş multicultural şi plin de viaţă care te va vrăji cu farmecul istoriei şi cu cel al culturii.

Barcelona, Spania

Un alt oraş din Spania pe care trebuie să îl vizitezi este Barcelona. Aici ai de vizitat multe obiective turistice precum Palatul National, Portul Vechi, Parcul Guell şi multe altele.

7 oraşe pe care trebuie să le vizitezi în 2019
7 oraşe pe care trebuie să le vizitezi în 2019

Melbourne, Australia

Deşi pare atât de departe Australia, merită să mergi în Melbourne. Un oraş în care ai ce vizita, dincolo de atracţiile turistice este vorba despre peisajul superb. Dacă vrei să vezi locul cel mai aglomerat poţi merge în cartierul St. Kilda unde există multe cafenele şi restaurante.

New York, SUA

Să fim serioşi, oricine şi-ar dori să ajungă măcar o dată în viaţă în New York. Dacă ai şansă să ajungi aici anul următor nu ezita. Un oraş plin de viaţă unde te vei putea plimba pe străzile pe care doar în filme le-ai văzut.