Dacă plănuiți o vacanță tropicală, atunci nu treceți cu vederea aceste insule tropicale cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume:

  • Insulele Seychelles

Seychelle sunt un grup de 115 insule tropicale care se află în Oceanul Indian, la est de Africa continentală și nord-est de insula Madagascar. Clima este întotdeauna caldă, făcându-le o destinație perfectă pe tot parcursul anului.

Mahe Island Seychelles

  • Maui – Hawaii

Atmosfera vibrantă a insulei este contagioasă și vă încarcă bateriile chiar și după o scurtă vizită. Dacă aveți timp, asigurați-vă că vă aventurați până la cele șapte piscine sacre pe drumul spre Hana și nu ratați Plaja Red Sand!

Red Sand beach, Hana

  • Bora Bora

Bora Bora este numită și „insula romantică”, iar dacă veți vedea fotografii făcute pe aceată insulă tropicală vă puteți da seama de ce. Cu plaje perfecte cu nisip alb, bungalouri și apă oceanică de smarald, Bora Bora este un adevărat paradis.

Tahiti tropical islands

  • Fiji

Dacă vă place surful, atunci trebuie neapărat să vizitați această insulă. Desigur, Fiji este cunoscută și pentru alte lucruri frumoase, pe lângă apa caldă și valurile numai bune de surf. Oamenii care vin aici în luna de miere spun că este locul perfect pentru o evadare romantică.

Fiji tropical islands

  • Aruba

Aruba este o insulă mică, de doar 19,6 mile, și are temperaturi ideale pe tot parcursul anului, datorită vânturilor constante (care ajută la reducerea umidității și limitează disconfortul țânțarilor). Când nu știți ce destinație să alegeți atunci când mergeți în Caraibe, Aruba este alegerea ideală, deoarece este situată în Antilele Olandeze, în afara zonei de uragane.

Aruba Marriott Resort Palm Beach Rainbow

  • Bahamas

Cu 30 de insule locuite, există o mulțime de locuri pe care să le alegi ca destinație pentru vacanța ta. Indiferent de alegere, oricare insulă este ceva de vis.

Bahamas Schooner Cays Kayak

  • Turks și Caicos

Turks și Caicos sunt două insule tropicale din India de Vest. Aceste insule sunt încă necunoscute pentru majoritatea călătorilor, dar fiind situate la doar 90 de minute distanță de Miami, este foarte ușor să ajungi la ele de pe coasta de est a Statelor Unite.

Turks and Caicos tropical island

  • Maldive

Maldive se află în Oceanul Indian și este cea mai mică țară asiatică, atât în ceea ce privește populația, cât și mărimea. Cu toate acestea, Maldive este unul dintre cele mai frumoase locuri în care poți face scufundări, dar și locul în care se găsesc cele mai frumoase plaje din lume.

Maldives Tropical Islands

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici