Nu mai sta pe gânduri şi pune de acum la punct detalii pentru următorul concediu. Chiar dacă este încă din timp, te poţi uita de acum ce anume ai vrea să vizitezi, dar şi care sunt preţurile pentru biletele de avion şi cazare.

Dacă îţi place să vizitezi oraşele din Europa, atunci ne-am gândit să îţi aratăm care sunt oraşele ideale pentru a fi vizitate în vara următoare. Următoarele oraşe sunt fascinante prin priveliştele pe care ţi le oferă, dar şi pentru lucrurile pe care le poţi vizita acolo.

1. Amsterdam, Olanda

Pentru cei care vor să vadă viaţa de noapte din Olanda, pot vizita Amsterdam. Un oraş în care nu te vei plictisi pentru că te vor fascina clădirile construite în stilul flamand.

2. Juzcar, Spania

Chiar dacă este un oraş mic de provincie, Juzcar primeşte anul sute de turişti. Oraşul se află în apropiere de Malaga şi este un loc liniştit care merită vizitat.

7 oraşe ideale pentru o vacanţă de vară
8 oraşe ideale pentru vacanţa de vară

3. Longyearbyen, Norvegia

Deşi este o zonă mai rece, acest oraş din Norvegia este un loc ideal pentru o vacanţă de vară inedită pentru că aici se găsesc numeroase specii de plante.

4. Londra, Anglia

Pentru a vedea un loc colorat şi deosebit, poţi vizita cartierul Notting Hill din Londra. Aici anul are loc festivalul de strada European.

5. Wroclaw, Polonia

Acest oraş este numit şi Veneţia poloneză şi este construit pe 12 insule. Aici se găseşte cel mai mult spaţiu verde din Polonia, dar şi multe case colorate.

6. Copenhaga, Danemarca

O ţară nordică în care poţi ajunge dacă nu ai mai vizitat niciodată această zonă. În Copenhaga se găsesc multe baruri dar şi cafenele iar punctul de atracţie turistică foarte important este chiar o statuie denumita Mica Sirena, din bronz.

7 oraşe ideale pentru o vacanţă de vară
8 oraşe ideale pentru vacanţa de vară

7. Colmar, Franta

Un oraş liniştit, dar şi colorat. Se află în nord-estul Franţei chiar aproape de Strasbourg. Casele de aici sunt construite în stil francez şi german.

8. Parga, Grecia

Un oraş mai puţin cunoscut, numit şi oraş amfiteatru, este chiar Parga din Grecia. Plajele sunt fascinante iar bucătăria meditereaneană merită să fie încercată.