Kuala Lumpur este o destinația fascinantă din sud estul Asiei, unde civilizația malaeziană este un amalgam între modernism și tradiție. Tot mai mulți români care aleg un circuit prin tările asiatice fac o oprire de cel puțin câteva zile în acest centru de referință pentru zona respectivă. Și faptul că sunteți însoțiți de copii nu este un impiediment pentru a vizita cât mai multe atracții turistice, așa că iată câteva ponturi despre ce puteți face aici:

 

Kuala Lumpur Aquarium este amplasat în centrul comercial KL, lângă Turnurile Petronas, iar acest imens acvariu este un lucru pe care trebuie să-l vadă orice copil care ajunge în Kuala Lumpur. Are prevăzut un tunel de 90 de metri, iar de-a lungul și de-a latul sunt expuse cele mai impunătoare specii marine. Orice clip de pe internet sau descriere însoțită de imagini nu poate fi comparată cu experiența trăită aici. Cei mici rămân de-a dreptul impresionați după ce intră în contact cu fascinanta lume subacvatică.

Petrosains Discovery Center este un muzeu de știință absolut minunat, plin de expoziții educative pentru copii. Chiar dacă sunt prea mici să înteleagă mare lucru sau sunt pe finalul ciclului gimnazial, copii rămân cu multe cunoștințe despre știință, fiind o experiență ce îi poate determina să exploreze cât mai mult această lume fascinantă a cunoașterii. Centrul cuprinde și zone de joacă pentru cei mai mici, care au tematică științifică fiind foarte bine gândite, pe diferite categorii de vârstă.


Berjaya Times Square este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume și a fost amplasat sub hotelul Kuala Lumpur. Există o mulțime de mâncăruri excelente la prețuri bune, care sunt și pe placul copiilor. Chiar și în centrul comercial există multe lucruri de făcut cu copiii precum jocuri captivante la care nu trebuie neapărat să îi însoțiți.

Tot la Berjaya Times Square se poate vizita și parcul de distracții din interiorul acestui centru comercial, care este foarte distractiv, mai ales pentru cei mici, dar și pentru cei mari, deopotrivă. Marele roller coaster este, cu siguranță, punctul maxim de atracție pentru adulți.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici