Călătorii curajoși pot merge pe holurile morților. Dacă scheletele sau trecerile înguste nu te sperie, ar trebui să schimbați această activitate pentru ceva mai puțin macabru.

Intrarea costă 17 € și nu este acoperită de Pass Museum. Cu toate acestea, toată lumea care a fost acolo spune că merită banii.

Catacombes de Paris
  • Muzeul D’ORSAY

Dacă vă plac artiștii francezi sau arhitectura unică, veți petrece minunat la Musee d’Orsay. Clădirea a fost anterior o stație de cale ferată și mai târziu a fost transformată într-o galerie de artă plină cu lucrări de Picasso, Renoir, Monet, Van Gogh și alți maeștri francezi.

Nu plecați fără a vă aventura până la turnul cu ceas de la etajul 5, unde puteți vedea frumoase priveliști ale orașului.

Intrarea costă 14 € și este acoperită de permisul de muzeu.

Musée D'Orsay Clock

  • MONTMARTRE

Montmartre devine rapid o destinație la modă atât pentru vizitatori, cât și pentru locuitori. Picturile murale și muzeele sale dezvăluie istoria pentru artiști, scriitori și muzicieni. Cu toate că picioarele vă pot obosi de la mers pe jos pe străzile deluroase, explorarea Montmartre merită în totalitate.

Pentru a ajunge la Montmartre de la Arcul de Triumf, luați linia de metrou nr. 2 de la stația Charles de Gaulle Etoile la Anvers.

Repere din Montmartre includ Moulin Rouge, Musee de la Vie Romantique și Rue Lepic. Urcați-vă pe deal până la comoara din Montmartre, Sacre Coeur.

Sacre Coeur is a must see in a 4 day Paris itinerary

  • ARCUL DE TRIUMF

Ridicându-se deasupra celor 12 drumuri, Arcul de Triumf este o parte iconică a panoramului parizian. Vederea monumentului din Champs-Elysées este cea mai faimoasă, dar merită să mergeți pe celelalte străzi pentru o perspectivă unică.

Vizitatorii pot plăti 12 EUR pentru a intra în acest monument pentru cucerirea militară a lui Napoleon. Deținătorii de treceri din Muzeul de la Paris pot trece. Odată aflat înăuntru, puteți merge până la 284 de pași pentru a ajunge la puntea de observare pentru vederi panoramice ale Parisului. Rețineți că există un lift, dar este doar pentru persoanele cu handicap sau pentru persoanele în vârstă.

The Arc de Triomphe de l'Étoile is one of the most famous monuments in Paris. It stands in the centre of the Place C...

  • CHAMPS D’ELYSÉES

Nici un concediu la Paris nu ar fi complet fără o vizită la Champs d’Elysées. Fie că aveți bani pentru a cheltui sau pur și simplu doriți să admirați peisajul, faimoasă stradă comercială din Paris este un loc pe care trebuie să-l vedeți.

Deși veți găsi în principal nume mari precum Givenchy și Tiffany, există buticuri mai mici amestecate cu brandurile de renume. Asigurați-vă că mergeți pe drumul principal dar și pe celelalte străzi, deoarece magazinele se extind mai multe blocuri înspre nord și sud.

“ Champs Elysées, Paris, France ”

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici