Orașul Inner City din Copenhaga, care include Orașul Vechi, are cea mai mare concentrație de atracții majore, inclusiv portul pitoresc Nyhavn, Piața Primăriei și Grădinile Tivoli, iar aceasta este una dintre cele mai bune zone pentru turiști pentru a se caza. Cartierul Inner Vesterbro este o alternativă mai accesibilă, cu numeroase opțiuni, care sunt destul de aproape de centrul orașului, iar o bicicletă de închiriat vă poate aduce cu ușurință la oricare dintre atracțiile orașului. Noi vă prezentă care sunt cele mai bune variante pentru cateva nopți petrecute în Conpenhaga, variante pentru toate buzunarele.

 

O cazare luxoasa veți găsi cu siguranță la  Hotel D’Angleterre, găzduit într-o clădire istorică de 250 de ani, care are vedere la Piața Regelui și Kongens Have. Acest hotel de renume mondial este o alegere de top pentru vizitatorii orașului fiind ales în special de celebrități și demnitari. Serviciile de cinci stele ale hotelului, camerele incredibil de spațioase și elemente decorative unice sunt doar câteva dintre lucrurile care îl diferențiază de restul.

Hotelul Nimbru din Inner Vesterbro se află în zona centrală având vedere la grădinile Tivoli. Clădirea în sine este magnifică pentru a privi, iar în interior, suitele și camerele sunt spațioase și decorate unic pentru o experiență confortabilă și intimă. Acest hotel de cinci stele este foarte prietenos cu familia, oferind activități pentru copii și babysitting, iar poziția centrală, aproape de atracțiile de top ale orașului, îl face o bază perfectă pentru vizitarea obiectivelor turistice.

 

Cel mai bun preț îl găsiți, fără îndoială, la Inner Vesterbro hotelul păstrând un echilibru între cost, confort și servicii. Aproape de Gara Centrală și la doar câțiva pași de grădinile Tivoli, Andersen Boutique Hotel oferă diverse facilități în cameră, inclusiv un mini-frigider, un aparat Nespresso și fructe proaspete. Camerele de oaspeți sunt decorate jucăuș, cu contraste de culori strălucitoare pe fundalul albului și lemnului de esență tare, oferind o senzație distractivă și modernă. În apropiere, noul hotel Absalon include un mic dejun tip bufet care oferă atât opțiuni în stil european, cât și în stil american. Oaspeții pot închiria o bicicletă pentru a vizita orașul și pentru a profita de serviciul convenabil Airluggage, care permite vizitatorilor să profite din plin de ultima lor zi în oraș.

Puțin mai aproape de gară, Axel Guldsmeden este un loc cald și relaxant, cu o atmosferă de lux, rustică inspirată de influențele balienești. Cea mai mândră caracteristică a acestui hotel este angajamentul său față de ospitalitatea durabilă, nu numai prin utilizarea metodelor tradiționale de relaționare cu clienții, ci și prin utilizarea produselor ecologice.

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici