Cu clădirile sale istorice și canale superbe, Veneția este una dintre cele mai renumite atracții ale Italiei. Acest oraș plutitor este format dintr-un grup de 117 insule mici separate prin canale și legate de poduri.

Planificarea unei călătorii aici poate fi copleșitoare, dar respectarea acestor sfaturi de călătorie în Veneția înainte de plecare va face vacanța voastră mult mai ușoară. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vizita Veneția:

  • Rezervați un hotel lângă o stație de transport pe apă

Puteți să stați câteva nopți direct în Veneția și să rezervați un hotel lângă o stație de transport pe apă. Probabil că nu vrei să-ți cari bagajele prea mult în Veneția.

Incredible Pictures: Basilica di Santa Maria della Salute - Venice, Italy

  • Vizitați și celelalte insule

Unele dintre cele mai fotogenice locuri din Veneția se află pe insulele exterioare. Insulele mici din Burano și Murano nu trebuie ratate. Vă recomand să luați masa pe una din aceste insule. Iubitorii de pește trebuie să încerce Gatto Nero din Burano. Pentru cei care caută mai mult o plajă cu nisip, mergeți la Lido.

A Whirlwind Trip To Venice // Where to stay and where to go | Travel Guide | Europe

  • Vezi unde mănâncă localnicii

Dacă îți dorești să mănânci în cele mai bune locuri din Veneția, atunci ar trebui să ții cont de părerea localnicilor. Dacă ei preferă să mănânce undeva, acel loc sigur este autentic.

Ponte di Rialto, Venice - Italy

  • Fii pregătit să te rătăcești

Chiar și cei mai mari călători care au cea mai bună orientare în spațiu se pierd în Veneția. Hărțile Google vă vor face să vă rătăciți, oferindu-vă indicații către un punct mort într-o mică alee. Dacă vă rătăciți nu vă stresați prea tare. Niciodată nu se știe ce ați putea găsi din întâmplare.

Venice, Italy - Insider travel tips on things to do

  • Trezește-te devreme

Dimineața este cel mai prielnic moment în care poți explora un loc nou fără prea multă agitație în jur. La fel se întâmplă și în Veneția. În plus, mijloacele de transport sunt mult mai libere și există șanse mai mari să prinzi un loc în barcă.

lsleofskye: "Венеция Восход"

  • Cum să găsești cea mai bună gelato

Deoarece fabricarea de gelato din fructe pure consumă mai mult timp și mai mulți bani decât utilizarea extractelor de aromă, ar fi indicat să aruncați o privire la culorile înghețatei cu aromă de fructe. În cazul în care înghețata de banana este de un galben strălucitor sau cea cu arome de fructe de padure are o nuanta de violet, atunci gelato este făcută cu arome artificiale. În mod similar, cea cu fistic nu ar trebui să fie verde.

Gelato in Venice

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici