Cine nu iubește vacanțele? Mai ales dacă prețul este unul mic? Dacă sunteți în căutarea de a scăpa de rutina zilnică în 2019, dar nu ați decis unde să mergeți și nici nu aveți un buget prea mare, descoperiți unde în lume vă puteți bucura de o vacanță ieftină în acest an.

 

Pentru că nu știm de unde preferați să luați avionul vom sari peste acest amănunt, însă topul ia in considerare cazarea la un hotel de 3 stere, bauturi, masa pentru două persoane, dar și costul uneia dintre cele mai populare atracții ale orașului.

 

Penang, Malaezia

Insula Penang este una dintre cele mai populare locații din Malaezia. Cu plaje, plimbări prin pădure și unul dintre cele mai mari orașe ale țării pentru a explora, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de această destinație.

Cel mai mare oraș, George Town, este o fuziune a culturilor britanice, chineze, indiene și malay, ceea ce aduce un amestec eclectic de arhitectură și stiluri de mâncare.

De-a lungul coastei de nord a insulei veți găsi plajele liniștite  precum Batu Ferrenghi și mai departe veți găsi Parcul Național Penang, o pasarelă pavată prin pădurea verde, care duce la Monkey Beach, un nume care provine de la maimuțele de macac.

Cazare: De la 32 Dolari

Costul mediu de cină pentru doi:  20.63 Dolari

Costul activităților:  20 Dolari (intrarea adulților la sanctuarul tropical Entopia)

Xi An, China

Xi An, găsit în centrul Chinei, este un oraș istoric cunoscut pentru că este începutul drumului de mătase fantezist. Cea mai faimoasă atracție este Armata Teracotă, unde puteți vedea mai mult de 8000 de statui, care datează din secolul al III-lea î.en.

Cazare: De la 23 Dolari

Costul mediu de cină pentru doi:  17.74 Dolari

Costul activităților:  24-  30 Dolari (intrare pentru adulți pentru a vedea armata Terracotta)

Surabaya, Indonezia

În cazul în care Bali nu vă este pe plac (sau ați fost deja), există o mulțime de alte opțiuni pentru vacanțe minunate în Indonezia, adică aproximativ alte 6000 de insule locuite.

O altă destinație de vacanță ieftină în Indonezia este Surabaya în apropiere de Java. Mult mai dezvoltat decât Bali, Surabaya are o cultura arabă bogată și are, de asemenea, unul din cele mai mari Chinatowns din țară.

La fel ca în Bali, berea, mâncarea și cazarea sunt ieftine, făcând o modalitate excelentă de a începe explorarea restului Indoneziei.

Cazare: De la 21 Dolari

Costul mediu de cină pentru doi: 14,33 Dolari

Costul activităților: 50-70 de cenți (intrarea adulților în Parcul Carnaval Suroboyo)

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici