Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda – aproximativ de mărimea Singapore-ului – și este conectată la continent prin două poduri. Cea mai mare parte a dezvoltării turistice este concentrată în jurul plajelor de pe coasta de vest a insulei, cum ar fi Patong, Kata, Bang Tao și Surin, toate oferind atracții similare: plajă, snorkeling și excursii pentru scufundări sau jet ski.

Încercați și plajele de la nord și la sud de Patong. În direcția nord, veți găsi Kamala, Surin și Bang Tao (în această ordine). Bang Tao este cea de-a doua plajă ca lungime din Phuket care găzduiește complexul Laguna, unde se află mai multe proprietăți de lux.

Pentru o cazare luxoasă alegeți Andara Resort and Villas situata pe plaja Kamala, aflată la 15 minute de Patong și care are vederea la Marea Andaman. Complexul oferă suite frumoase alcătuite de la un dormitor până la patru dormitoare, dintre care unele au piscină privată care vin cu bucătari privați. Vă rugăm să rețineți că proprietatea nu este situată direct pe plajă, deși este la doar câteva minute de mers pe jos. Alte facilități includ un club pentru copii, spa care oferă masaj thailandez și cursuri de gătit.

O opțiune de lux mai accesibilă este Chava Resort care se află la doar o plimbare de trei minute de plaja Surin. Este, de asemenea, o opțiune extraordinară de familie, oferind apartamente deosebit de spațioase, cu bucătării complete, precum și piscine private.

Pentru un somn liniștit și luxos puteți lua în calcul și COMO Point Yamu care este o stațiune de sine stătătoare într-o dramatică locație, la vârful Cape Yamu, pe coasta de est a Phuketului (soarele de aici sunt uimitor). Decorul este unul de lux, iar piscina aici este destul de amazing. Există, de asemenea, două restaurante și un spa propriu, dar rețineți că proprietatea nu are acces direct pe plajă.

Dacă vă cautați cazare cu un buget redus acestea se găsesc în apropierea plajei Patong. O opțiune este Summer Breeze Inn Hotel, care este la doar câțiva pași de Bangla Road, și la câțiva pași de plajă. Oferă camere de micuțe, dar curate și un restaurant la primul etaj.

La o plimbare de doar cinci minute de plaja Patong și de Bangla Road, hotelul Patong Princess are o piscină minunată pe acoperiș. Camerele cu aer condiționat sunt spațioase, ordonate și bine întreținute. Personalul este, de asemenea, prietenos. Nu există un restaurant în incintă, dar locația este atât de centrală încât aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni de luat masa la câteva minute de mers pe jos.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici