Iarna este un anotimp pe care mulţi îl aşteptăm din mai multe motive. Unul dintre ele este acela că putem să mergem în sfărşit la munte să schiem. Fie că eşti un împătimit al sporturilor de iarnă sau eşti doar un începător şi este doar o pasiune recentă, trebuie să ştii cum să te pregăteşti dacă în vacanţa de iarnă mergi la schi.

Pentru că ştim cât de important este să ai o vacanţă perfectă, ne-am gândit că ţi-ar fi de ajutor să ştii din timp ce trebuie să iei cu tine în bagaj pentru a petrece timpu plăcut împreună cu cei dragi pe pârtia de schiat. Iată care sunt acestea:

O bluză de corp – aceasta te ajută să nu reţii mirosul neplăcut de transpiraţie şi desigur păstrează şi pielea uscată. Atunci când faci mişcare când afară este frig ai nevoie de o protecţie termică sporită.

Ce lucruri trebuie să iei cu tine într-o vacanţă la schi
Ce lucruri trebuie să iei cu tine într-o vacanţă la schi

Pantaloni speciali de schi – o piesă foarte importantă, mai ales că pantalonii sunt foarte buni şi pentru drumeţii. Aceştia nu se udă, sunt impermeabili şi ţin de cald.

Cagulă de schi – pentru că are dublu rol, acela de a-ţi proteja capul, dar şi de a înlocui fularul care nu este prea eficient atunci când schiezi.

Şosete de calitate – atunci când vrei să schiezi fără probleme precum frigul sau să te uzi la picioare, alege să îţi iei nişte sosete de calitate şi speciale pentru echipamentul de schi. Acestea nu trebuie să fie însă nici prea strâmte nici prea largi.

Ce lucruri trebuie să iei cu tine într-o vacanţă la schi
Ce lucruri trebuie să iei cu tine într-o vacanţă la schi

Ochelarii – indiferent că este soare sau puţin înnorat, atâta timp cât iei contactul cu zăpada pe o perioadă mai lungă de timp, ai nevoie şi de ochelari de soare pentru a nu clipi foarte des şi astfel te-ar deranja la schiat.

Jacheta de schi – un articol vestimentar la fel de important ca şi pantalonii este jacheta. Aceasta nu trebuie să fie foarte groasă pentru că altfel nu te vei mai putea deplasa aşa cum trebuie, ci trebuie să fie antivânt şi impermeabilă.

Rucsac – pentru că nu se ştie când ai nevoie de un obiect personal, ia-ţi şi un rucsac cu tine atunci când mergi pe pârtia de schi. Ia-ţi însă unul mai mic care să nu îţi îngreuneze schiatul.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici