Cunoscută pentru orasele sale nemaipomenite, Alpii superbi si cultura bogată, diversificată, Elvetia este una dintre cele mai frumoase țări din Europa!

Aveți biletul rezervat, dar nu știți de unde să începeți cu bagajul? Verificați câteva dintre sfaturile noastre în ceea ce privește lucrurile care nu trebuie să vă lipsească din bagaj:

  • Ținute conservatoare

Hainele nu trebuie neapărat să fie sobre, dar acestea ar trebui să alcătuiască o ținută prezentabiă. Noțiunea de blugi rupți ar putea fi puțin depășită în Elveția. Blugii sunt un articol de îmbrăcăminte potrivit pentru elvețieni, dar culoarea lor ar trebui să fie una destul de închisă, poate chiar negru, atât în ceea ce privește femeile, cât și bărbații. Temperaturile sunt acceptabile, dar nu suficient de ridicate cât să ai neapărat nevoie de pantaloni scurți.

Majoritatea hainelor purtate de elvețieni au culori neutre, dar nu vă simțiți obligați să purtați numai negru. Seara este un moment potrivit pentru a vă îmbrăca puțin mai frumos – schimbați blugii închiși din timpul zilei cu o rochie frumoasă sau o fustă maxi și o pereche confortabilă de sandale.

Primăvara și toamna sunt aproape în întregime imprevizibile. În afară de hainele de bază dintr-o garderobă, asigurați-vă, de asemenea, că ați luat cu voi mănuși, o eșarfă groasă și teniți confortabili sau cizme confortabile, potrivite pentru orice vreme (adică ploaie)!

Women's Packing Guide For Switzerland

  • Baterie externă

Elveția este menită să fie explorată de dimineața până seara, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o baterie externă pentru telefon.

  • Echipament sportiv

Pentru cei mai mulți turiști, o vacanță în Elveția înseamnă și explorarea Alpilor, pe lângă schiatul și mers cu caiacul. Indiferent de itinerariul vostru, veți dori cu siguranță să fiți pregătiți pentru câteva drumeții pe munte. Asta înseamnă să aveți în bagaj bocanci confortabili pentru drumeții, multe perechi de șosete groase și o jachetă rezistentă la ploaie. O sticlă de apă reutilizabilă poate fi umplută cu apă elvețiană de înaltă calitate  de la fântânile naturale și de oriunde puteți găsi un robinet.

Women's Packing Guide For Switzerland

  • Cremă pentru protecție solară

Protecția solară este scumpă în Elveția, deci ar fi bine să nu o uitați acasă. Asigurați-vă că protecția solară pe care o aduceți are un SPF înalt și este ușor de aplicat, astfel încât să puteți reaplica în timpul zilei. Soarele puternic, în special cel reflectat de zăpadă, poate duce la arsuri grave. Oochelarii de soare sunt, de asemenea, o necesitate.

Women's Packing Guide For Switzerland

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici