Chiar dacă în acest oraș, principala limbă vorbită este olandeza, nu trebuie ratat atunci când ajungi prin Belgia. Din fericire, engleza, franceza și germana sunt vorbite la tot pasul, astfel că sigur vei găsi o modalitate prin care să comunci cu oamenii din acest oraș. Antwerpen este un oraș surprinzător de mic, dar chiar și așa poți întâlni multe locuri frumoase. Iată care sunt recomandările noastre atunci când mergi în Antwerpen din Belgia:

  • Grote Markt și Centrul vechi

În această zonă vei găsi cele mai multe restaurante și cele mai interesante clădiri în ceea ce privește arhitectura, care este impresionantă. În Centrul vechi se găsește Cathedral of our Lady, cea mai înaltă clădire din oraș și Silvius Brabo, cea mai faimoasă statuie din zonă. Datorită faptului că este extreme de înaltă, catedrala te poate ajuta să te orientezi în spațiu fără să riști să te rătăcești prin oraș.

The Cathedral of Our Lady - Antwerp, Belgium

 

  • Magazinul de ciocolată din Grand Meir Palace

The Chocolate Line Shop a fost deținut în trecut atât de familia regală belgiană, cât și de Napoleon. Aici poți găsi o mare varietate de ciocolată făcută manual, inclusive ciocolată cu aromă de cannabis, șuncă, tutun sau Earl Grey.

Bacon-Flavored Chocolate Antwerp, Belgium

Cannabis-Flavored Chocolate in Antwerp, Belgium

  • Baruri și restaurante subterane

Astfel de localuri servesc preparate franceze, belgiene și medievale. Poți să îți rezervi o masă la De Grootte Ganz și să te bucuri de o masă cu preparate tradiționale medievale, mâncate cu mâna. Poți să deguști mai multe feluri de bere la De Pelgrom și pentru 11 euro primești patru feluri de bere și o bucată mare de brânză. Estro Armonic este un alt restaurant de tip peșteră, aflat în apropiere de localul menționat anterior. Acesta este renumit pentru preparatele excelente din bucătăria belgiană.

Grand Place, Brussels, Belgium  (by Eddie Gittins)

  • Dock’s Cafe

Acest restaurant se găsește pe malul râului Scheldt și oferă preparate de inspirație franceză și italiană. Pentru iubitorii fructelor de mare, restaurantul este un colț de rai. În interior se află un bar plin cu stridii proaspete. Iar în cazul în care vrei să încerci și alte preparate, rața cu praz și cartofi este absolut delicioasă. Nu degeaba acest restaurant a primit o stea Michelin.

Dock's Cafe Oyster Bar - Antwerp, Belgium

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici