Dacă plănuiți o călătorie în Dubai, ar trebui să știți că nu va fi ieftină. Cazările sunt destul de scumpe și, de asemenea, Dubaiul nu este un mic oraș în care să mergeți cu bicicleta pentru a explora totul, dar economisirea de bani în Dubai este posibilă.

Există multe lucruri gratuite mari de făcut în Dubai, iar vacanțele ieftine în Dubai sunt posibile. Trebuie doar să știți cum să găsiți lucrurile bune și gratuite în Dubai:

  • Admirați fântâna de la Dubai Mall

Dubai Mall este o atracție în sine. Chiar dacă nu sunteți un cumpărător înrăit, trebuie să vizitați Dubai Mall cel puțin o dată. Indiferent dacă vă plimbați pe Fashion Avenue (secțiunea de lux cu unele elemente arhitecturale interesante) sau pur și simplu mergeți prin mall – admirarea fântânii este o activitate încântătoare și gratuită, perfectă pentru fiecare vizitator din Dubai.

Water Fountain Show in front of Dubai Mall @shutterstock

  • Vedeți acvariul de la Dubai Mall

Acvariul din Dubai este gratuit, bine, nu poți intra, dar din moment ce se află în Dubai Mall poți să vezi mai multi pești și alte animale marine, iar dacă ești cu copii mai mici, ei se vor bucura și nu trebuie să cheltuiți niciun ban.

  • Explorați souks (piețe)

Sunt gratuite și mai „autentice” decât clădirile zgârie-nori. Dacă faceți cumpărături, puteți cheltui o avere – în special la Gold Souk din Deira (Old Dubai). Suvenirurile și hainele sunt mai ieftine decât la mall-uri. De asemenea, mâncarea este mult mai ieftină aici decât în restaurantele din Dubai Downtown sau Marina.

Cheap things to do in Dubai

  • Lăsați-vă pierduți în Madinat Jumeirah

Madinat Jumeirah este o zonă minunată în Dubai, o restaurare a Arabiei antice – are priveliști frumoase spre Burj al-Arab și este un loc minunat pentru plimbări. Restaurantele și cazările sunt foarte costisitoare în această zonă – dar vestea bună este că nu trebuie să cheltuiți bani pentru a vă plimba. Există, de asemenea, piețe frumoase – și, după cum am menționat, vederile vin gratuit.

Free things to do in Dubai

  • Descoperiți Marina

În timp ce vă plimbați de-a lungul apei, puteți admira zgârie-nori și vă puteți bucura de arhitectura incredibilă din Dubai. Este minunat să vizitați ziua sau noaptea. Desigur, restaurantele și cazările nu sunt ieftine în Dubai Marina, dar  priveliștea vă taie respirația.

Dubai Marina at nigt from Pier 7

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici