Deși majoritatea oamenilor se gândesc mai întâi la bani, Dubai are mai multe lucruri de oferit decât clădiri de lux și mall-uri.

Iată care sunt cele mai bune atracții turistice din Dubai:

  • La Mer

La Mer este unul dintre cele mai noi locuri din Dubai. Fie că doriți să petreceți o zi pe plajă, să vă plimbați-vă pe plajă, să vă răcoriți la unul dintre restaurantele și cafenelele minunate sau să admirați arta stradală – La Mer este un loc deosebit și ar trebui să fie pe lista destinațiilor voastre.

La Mer, Dubai UAE

  • Dubai Marina

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri în care vă puteți pierde sau vă puteți bucura de cele mai frumoase plimbări. Dacă sunteți cu copiii, puteți închiria o mașină sau pur și simplu puteți merge pe frumoasa promenadă.

Dubai Marina by PlannedCity, via Flickr. The similarity of the colors, the cleanness and newness - some photos of Dubai make the place seem very surreal!

  • Pier 7

După cum am menționat mai sus, Dubai Marina este cea mai bună zonă de a ieși seara, așa că nu ratați Pier 7 și luați cina într-unul din cele șapte restaurante cu vederi frumoase pe timp de noapte. Cu toate clădirile iluminate (inclusiv centrul comercial), priveliștea de acolo este superbă!

Pier7 Dubai Marina ~ ღ Skuwandi

  • Burj Khalifa

Un alt lucru de top de făcut în Dubai este vizitarea celei mai înalte clădiri din lume – probabil cea mai renumită atracție din Dubai. Mergeți în partea de sus a Burj Khalifa și bucurați-vă de vederi uimitoare. Ideal ar fi să vedeți apusul de soare de la Burj Khalifa.

BUrj Khalifa, Dubai #architecture #arquitectura

  • Zabeel Park

Pentru cei care nu cred că Dubaiul are și verdeață, Zabeel Park îi dovedește că a greșit: pentru o mică taxă de intrare (aproximativ 1 $) puteți vizita Zabeel Park și vă puteți relaxa în parcul luxuriant și verde.

Copiii îl vor iubi deoarece există multe locuri de joacă, iar cei mai în vârstă se bucură și de încărcătoarele de telefon mobil (pur și simplu aduceți-vă cablul și vă puteți reîncărca telefonul în timp ce vă relaxați în parc).

This is not Biomimicry! | littlegreenseed

  • Jumeirah Beach

Nu toate plajele sunt gratuite și publice (de cele mai multe ori aparțin hotelurilor de lux), dar puteți să vă relaxați la plaj Jumeirah și să vă bucurați de priveliști superbe către Burj Al-Arab. Chiar și în zilele însorite, nu este aglomerat pentru standardele europene. Apa este frumoasă, priveliștea uimitoare și cea mai bună parte: este o activitate gratuită în Dubai.

Jumeirah Beach Dubai

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici