Cum ajungi la Cinque Terre?

Cel mai apropiat aeroport este în Pisa și se află la aproximativ o plimbare cu trenul de 1-2 ore de Cinque Terre. Dacă zburați pe Aeroportul din Pisa, luați trenul de la Aeroportul Pisa până la Pisa Centrale. La Pisa Centrale, veți lua un tren de legătură cu Cinque Terre.

Sfat pentru zboruri: Momondo este un site foarte bun pentru a căuta zboruri ieftine.

Dacă ajungeți cu mașina, este recomandat să rămâneți în orașele vecine din zona Cinque Terre, cum ar fi Levanto. Veți găsi mult mai ușor locuri de parcare. Hotelul Villa Margherita B & B oferă parcare gratuită oaspeților.

@claudiaschep Mehr

Unde să te cazezi în Cinque Terre?

Puteți fi tentați să stați într-unul din cele 5 sate din Cinque Terre, dar dacă îl vizitați în timpul sezonului aglomerat, este recomandat să rămâneți în afara acestora și să luați trenul sau feribotul. Cazarea este mai ieftină și multe dintre orașele învecinate (în afară de La Spezia) sunt mai puțin turistice și au o senzație mai autentică.

Cinque Terre in 20 Photos: A guide to the five lands of Italy

Cum ajungi de la un sat la celălalt?

Aveți câteva opțiuni diferite pentru a călători între cele 5 sate. Puteți fie să urcați pe unul dintre numeroasele trenuri care leagă fiecare sat, să faceți o plimbare cu feribotul sau să călătoriți pe trasee. Există, de asemenea, un serviciu de taxiuri în Monterosso, Vernazza și Manarola.

Cinque Terre, Italy More

Unde să mănânci în Cinque Terre?

Riomaggiore este un loc minunat pentru a lua cina. Sunt destul de puțini oameni care își încheie ziua în Riomaggiore la A Pie de Ma (vederi spectaculoase!), sau la unul dintre numeroasele restaurante de-a lungul străzii principale. Explorați zona și intrați în primul restaurant unde meniul vă face cu ochiul. Cel mai probabil, nu veți fi dezamăgiți. La urma urmei, sunteți în Italia!

Italian seaside village of Riomaggiore in the Cinque Terre | Amazing Photography Of Cities and Famous Landmarks From Around The World

Ce să faci în Cinque Terre?

Dacă afară este cald, se recomandă să petreceți câteva ore relaxându-vă pe una dintre plaje superbe, fie în Monterosso, Manarola sau Riomaggiore.

Priviți apusul soarelui cu o sticlă de vin și o pizza proaspătă.

Să faci poze în Cinque Terre este o necesitate. Doar fiți pregătiți să vă treziți devreme dacă doriți să obțineți acele poze de revistă.

23 Amazing Places You Must Include On Your Italian Road Trip - Hand Luggage Only - Travel, Food & Home Blog

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici