Pentru accesul convenabil la cele mai populare obiective turistice din Viena, cartierul central și cartierul vechi al Universității sunt locul ideal pentru a găsi cazare. Mai multe tarife rezonabile pot fi găsite în cartierele înconjurătoare, care au și atracții interesante și restaurante proprii.

Cazare de lux.

Una dintre cele mai importante destinații de lux ale Vienei este Hotel Sans Souci Wien în cartierul Neubau, la doar câțiva pași de magazinele și cafenelele drăguțe din cartierul Spittelberg din centrul orașului. Acest hotel de cinci stele are o sală de fitness complet echipată și o piscină de 20 de metri, precum și un centru spa holistic care oferă o gamă largă de tratamente.

Situat vizavi de Opera de Stat din centrul orașului, Hotelul Sacher Wien este convenabil pentru cartierul popular Kaerntnerstrasse și are vedere la oraș din suitele sale superioare. Acest hotel opulent este bine cunoscut pentru spa-ul său chic, precum și grandoarea sa clasică, caracterizată prin mobilier de epocă și un decor autentic.

În apropiere, la doar două străzi de la Parcul Burggarten și statuia Mozart și de-a lungul străzii de la Muzeul Albertina, se află Pensiunea Viena. Eleganta moderna pătrunde în camerele spațioase de tip apartament care sunt echipate cu băuturi nealcoolice gratuite și un aparat de espresso. Pentru cei care doresc să doarmă, brutăria in-house servește micul dejun toată ziua.

 

Cazare cu buget redus.

Situat lângă Palatul & Muzeul Belvedere și zonele naturale mari, cum ar fi Alpengarten și Grădina Botanică a Universității din Viena, Hotel Pension Bosch este convenabil ca și preț iar avantajul este că se află în apropierea mai multur stații de tramvai.

Pensiunea Pharmador este ideală pentru sejururi mai lungi, oferind apartamente recent renovate, cu bucătării, spălătorie și parcare securizată. Situat în districtul de artă din Viena, cartierul Neubau, este aproape de stațiile de tramvai, restaurante, două centre comerciale și numeroase galerii de artă și muzee.

Cazări romantice.

Serviciul de cinci stele de la Hotelul Imperial din Viena de lux include serviciul de majordom pentru o ședere într-unul din apartamentele lor enorme. Arhitectura și designul clădirii este special, iar podelele sunt din marmură și tavanele înălțătoare cu candelabra. Acest palat venețian renovat este situat în centrul orașului.

Palais Hansen Kempinski se află la doar două străzi de parcul frumos Hermann-Gmeiner, unde cuplurile se pot bucura de o după-amiază liniștită.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici