Încercarea de a respecta o dietă restrictivă în timp ce călătorești poate fi destul de dificil, mai ales dacă ești vegetarian. Astfel de persoane pot întâmpina dificultăți în locuri precum Germania și Franța, unde carnea și produsele lactate sunt consumate la fiecare masă. Iată câteva dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru vegetarieni:

 • Londra, Anglia

Marele oraș, Londra găzduiește opțiuni nelimitate de localuri în care se poate mânca vegetarian. Preparatele vegetariene sunt destul de variate, de la bucătăria mexicană și italiană la diferite tipuri de prăjituri și dulciuri vegane. Dacă treceți prin Londra, faceți o rezervare la VanillaBlack și încercați meniul lor lipsit de carne sau produse lactate.

Is there anything more iconic, anywhere in the world? We think not. Check out TheCultureTrip.com's London page and explore this big, beautiful iconic city. (image via travel-and-see-the-world)                                                                           More

 • Paris, Franța

Parisul nu este neapărat cunoscut pentru bucătăria sa vegană, dar este cu siguranță un loc în care poți mânca vegetarian. Aici poți găsi cafea, creme brulee, croisant, kebab sau burger vegetarian, pe lângă rețetele lor tradiționale.

quand j'étais petit... j'ai rêvas de voyager à Paris! donc, je veux voyager à paris bien sûr!!!

 • Scoția

S-ar putea să te uimească, dar Scoția este un paradis al bucătăriei vegane, chiar dacă Irlanda vecină și țările nordice din apropiere sunt cunoscute pentru bucătăria lor bazată pe carne.

Cu toate acestea, orașele Edinburgh și Glasgow oferă în special opțiuni vegane de la nachos la înghețată. Veganii care ajung prin această țară superbă nu trebuie să se rezume numai la salate!

Built in the 13th century ~ Eilean Donan Castle is one of the most iconic images of Scotland.

 • India

Frumusețea mâncărurilor indiene constă în faptul că sunt delicioase și preparate din alimente vegane. Acest popor se mândrește cu o mulțime de preparate foarte gustoase și lipsite de carne.

Nu uitați că vacile sunt sacre în India, iar lactatele se găsesc la orice colț în bucătăria indiană. Astfel că este posibil ca multe dintre preparate să conțină lapte, unt sau smântână de origine animală. Dacă nu doriți să consumați astfel de produse, trebuie doar să fiți atenți și să specificați vânzătorilor acest lucru.

Taj Mahal at sunrise - Agra, India. Repinned by neafamily.com.

 • Thailanda

Rețetele thailandeze folosesc adesea lapte de nucă de cocos și oferă tofu sau legume în loc de carne, deci vegetarienii pot să mănânce o masă delicioasă oriunde în Thailanda fără să se gândească de două ori! Dacă mergeți în Thailanda, asigurați-vă că încercați preparatele autentice, cum ar fi supa de nucă de cocos, pachețele de primăvară cu sos de arahide, seitan etc.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici