Istanbul oferă cazare pentru toate bugetele și toate tipurile de călători. Orașul, care găzduiește faimoasele atracții turistice precum Hagia Sofia, Grand Bazaar și o serie de moschei impresionante, este, de asemenea, o atracție atunci când vine vorba despre hoteluri.

Cele mai bune hoteluri se află în centrul vechi al orașului, cunocut sub numele de districtul Sultanahmet. Aceasta este una dintre cele mai populare zone turistice așa că este o bună variantă de cazare deoarece este la câțiva pași de toate atracțiile de top.

Majoritatea celor mai bune hoteluri de lux se găsesc fie în această zonă istorică, fie în Beyoglu, cunoscut pentru variantele de divertisment pe care le pune la dispoziția turiștilor.

Hotelul cu cea mai bună locație din Istanbul, Four Seasons este o proprietate minunată de lux, care satisface cuplurile și familiile la fel de bine. Terasa de pe acoperiș oferă vederi panoramice ale orașului de 360 de grade și nu trebuie ratată. Camerele sunt decorate individual, foarte spațioase, cu băi luxoase și paturi confortabile.  Departe de camere, veți găsi un restaurant, spa, saună, sală de gimnastică și servicii de spălătorie.

La o plimbare de doar 10 minute de centrul orașului, hotelul Romance Istanbul se află în apropiere și de stația de tramvai Sultanahmet și oferă o experiență de lux într-o clădire în stil otoman. Cele 63 de camere situate pe cinci etaje sunt elegante și confortabile, cu TV prin satelit, băi luxoase și vedere la oraș. Aici veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria turcească, baie de aburi turcească și spa, piscină și centru de fitness. Micul dejun este inclus, iar lângă hotel se află un bazar și magazine.

Ajwa Hotel Sultanahmet se află într-o locație centrală, în cartierul Sultanahmet din Istanbul, în centrul orașului, la câțiva pași de magazine, restaurante și atracții. Proprietatea de lux este o alegere modernă și are 61 de camere opulente și liniștite decorate cu covoare turcești, mobilier din lemn și băi de marmură albă.

Raffles Istanbul oferă călătorilor șansa de a experimenta o parte vibrantă a orașului, fiind în același timp la doar câteva stații de metrou din vechiul oraș istoric. Interiorul acestei proprietăți de lux este plin de artă turcă și internațională, iar lobby-ul este deosebit de impresionant, cu o sculptură uriașă. Camerele și apartamentele sunt realizate în nuanțe neutre, ferestre din podea până în tavan și paturi confortabile. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de un majordom personal la check-in.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici