Majoritatea atracțiilor turistice de top din Frankfurt se află în cartierul Innenstadt (centrul orașului) și Altstadt, care se află între centrul orașului și râul Main. Cazarea în această zonă compactă este greu de găsit, astfel încât majoritatea hotelurilor din Frankfurt se găsesc în cartierele înconjurătoare. Haideți să vedem unde vă puteți caza în mini vacanța din Frankfurt.

 

Pentru o ședere de lux în cartierul Gallus, hotelul Capri de Fraser Frankfurt este un loc modern situat chiar lângă magazine și restaurante. Acest hotel mare oferă camere spațioase, suite și camere de familie, cu podele din lemn de esență tare, stații de încărcare USB și chicinete. Există o parcare subterană, iar oaspeții sunt invitați să utilizeze facilitățile de fitness și spălătorie.

Situat în Lower West End, aproape de Muzeul de Istorie Naturală Senckenberg, Grandhotel Hessischer Hof – Hotel Frankfurt se află la câțiva pași de centrul orașului și, de asemenea, aproape de stația U-Bahn. Acest hotel de cinci stele are un decor modern, dar clasic, cu spații publice elegante și o atenție deosebită pentru detalii. Camerele sunt spațioase și includ un dulap, un mini-frigider complet dotat cu băuturi gratuite și fructe proaspete zilnic.

Pentru un buget mediu vă recomandăm Hotelul Concorde care este capabil să echilibreze caracteristicile ultra-moderne cu eleganța clădirii sale Art Deco, restaurată. Camerele includ un spațiu mare de depozitare, o cabină de duș, un Wi-Fi puternic și un ceainic electric pentru ceai și cafea. Personalul de serviciu oferă servicii excelente.

Cartierul Gallus are câteva opțiuni pentru un buget redus. Motel One Frankfurt-Messe se află lângă centrul expozițional și chiar vizavi de Skyline Plaza. Camerele sunt compacte, dar au paturi cofortabile. Un mic dejun tip bufet este inclus, iar animalele de companie sunt binevenite. Acest hotel vă pune la dispoziție parcare subterană disponibilă sub hotel, la fel ca și Premier Inn Frankfurt Messe.

O altă opțiune excelentă pentru buget este Ibis Frankfurt Centrum, care oferă în mod constant servicii de calitate și camere foarte eficiente și curate. Micul dejun este disponibil și există o spălătorie auto pentru oaspeți. Locația sa de pe malul râului, lângă Promenada principală, este perfectă pentru cei care doresc să meargă în cartierul muzeului și să exploreze cartierul Sachsenhausen.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici