Europa este un loc plin de posibilități atunci când vine vorba desre vacanță. Pentru a avea concediul mult visat trebuie să ne gândim la tipul de vacantă care ni se potrivește : de relaxare, de cunoaștere sau de aventură iar acest tărâm minunat de pune la dispoziție toate posibilitățile.

Capo Testa, Sardinia este un loc care are acel glamour pe care mulți turiști îl caută. În partea luxoasă a stațiunii turiștii au vedere la plajele albe și apele verzi luminoase care au dat numele de Costa Smeralda zonei.  Aceste stațiuni îngrijite, concepute pentru a arăta ca satele insulelor grecești, încă au stil, este înconjurată de aceeași apă de smarald, iar plajele albe glorioase sunt îmbrățișate de formațiuni de rocă parca sculptată în vânt.

Sagres și vestul Algarvei din Portugalia este o zonă care beneficiază de 300 de zile de soare anual și mai mult de 160 de kilometri de plaje parcă de aur așa că este de înteles cum Algarve a devenit una dintre cele mai populare zone din Europa. Sagres este punctul extrem de vestic unde țara se termină brusc în stânci amețitoare. Vizitați cetățile din zonă și priviți în interiorul bisericilor din Lagos, pentru a vedea altare umplute cu aurul Lumii Noi.

Menton, Coasta de Azur (Riviera Franceză) unde cea mai cunoscută stațiune este Sf. Tropez, însă Antibes are cel mai mare port de yachting din Europa, loc adesea vizitat de către turiștii care vor să vadă cele mai luxoase yachturi. Menton oferă aceleași plaje lungi, același soare mediteranean și un aer de gentilitate din lumea veche. Adăugați la itinerariul dumneavoastră grădinile luxuriante și peisaje care surprind Alpii Savoy ce se termină în mare. Menton se află chiar la granița cu Italia, deci veți găsi o combinație delicioasă de restaurante italiene și franceze de-a lungul orașului vechi.

Nerja, Costa del Sol are cele mai bune priveliști ale acestei coaste, de pe terasa Balcon de Europa, care are vedere la trei dintre cele câteva plaje: Calahonda, Chorrillo și Carabeo. Desi mici si atinse doar printr-o pasarela, aceste golfuri naturale sunt aproape de centrul orasului si separate de stânci si formatiuni pitoresti. Apa liniștită, cristalină, le face deosebit de atractive pentru snorkeling și scufundări.

Jungfrau în Alpii elvețieni,
Biarritz, Franța,
San Sebastian, Spania,
Bergen, Norvegia,
Insulele grecești din Skopelos și Skiathos,
Island Hopping în Hebridele Scoției,
Formentera, Spania,
Playa Blanca, Lanzarote,
Puglia și Torre Guaceto,
Porto Santo, Madeira,
Insula Brač, Croația.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici