Petrecerea de Anul Nou într-o țară tropicală este o alternativă mult mai caldă și, fără îndoială, o să vă amintiți de ea tot restul vieții. Iată 5 dintre cele mai bune destinații tropicale pentru Revelion:

  • Sf. Lucia

Cei care își doresc o evadare romantică în ajunul Anului Nou ar trebui să ia în considerare frumoasa insulă Sf. Lucia. Complexul Jade Mountain Resort oferă mâncăruri de top, băuturi și spații de lux pentru spa. Ceva mai accesibil, Ti Kaye Resort & Spa este o opțiune excelentă pentru adulți pentru că are vedere la o frumoasă plajă retrasă.

Best Islands to Visit for New Years

  • Bonaire

Aflată în largul coastei Venezuelei, Bonaire este o insulă excelentă pentru excursii de grup (ceea ce o face una dintre cele mai frumoase insule de vizitat pentru Anul Nou) și pentru cei interesați de scufundări. Hotelul Bellafonte Luxury Oceanfront are o gamă largă de opțiuni, de la apartamente de studio până la penthouse cu două dormitoare. Alternativ, Coral Paradise Resort are pachete săptămânale foarte accesibile și se situează ca stațiune de top în Bonaire pe TripAdvisor.

15 Reasons to Visit Bonaire #travel #bonaire

  • Molokai, Hawaii

Această insulă hawaiană este locul de naștere al hulei și se spune că are ceva spiritual (mana), care se presupune că protejează insula. Pu’u O Hoku Ranch este o fermă organică de familie care se mândrește cu un bogat patrimoniu ecologic și agricol. Hotel Molokai este o altă opțiune minunată, care este aproape de plajă și perfectă dacă sunteți în căutare de cele mai bune locuri de surfing din lume.

New Year's Eve Beach Vacations

  • Insulele Galapagos

Explorarea insulelor Galapagos în largul coastei Ecuadorului este o experiență care schimbă  vă va schimba viața indiferent de momentul în care mergeți, deci de ce să nu profitați chiar de vacanța de iarnă? Un loc bun de cazare este Finch Bay Eco Hotel, cu împrejurimi naturale, o piscină și excursii zilnice la bordul iahtului propriu al hotelului. Hotelul Angermeyer Waterfront Inn este o opțiune de lux, care oferă snorkeling, pescuit și Wi-Fi gratuit.

#6: Dream Vacation Destination: Galapagos Islands, Ecuador-Get your perfect travel guide to Galapagos from www.GUIDORA.com

  • Republica Dominicană

O tradiție de Revelion în Republica Dominicană presupune deschiderea ușilor și a ferestrelor la miezul nopții, permițând spiritelor rele să iasă și să facă loc pentru spiritele bune. Nu trebuie să participați, desigur, dar vă puteți bucura de o petrecere luxoasă la Zoëtry Agua Punta Cana, care oferă vederi excelente din apartamentele sale. O altă opțiune  este JW Marriott din Santo Domingo, care oferă cinci restaurante, un bar și un lounge pe acoperiș.

Playa Juanillo, Dominican Republic

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici