India este o ţară din sudul Asiei, o destinaţie de vacanţă pe care mulţi o preferă pentru frumuseţile pe care le pot găsi acolo. Este o ţară plină de viaţă, diversă şi luminoasă, un loc în care ţi-ar plăcea să revi de fiecare dată. În India vei găsi un amalgam de istorie îmbinată cu dansuri specifice, culturi unice, senzaţii culinare, dar şi monumente încărcate de spiritualitate.

Capitala Indiei se află la New Delhi, un oraş fascinant unde vei putea găsi case regale, pieţe tradiţionale, dar şi edificii importante. Dacă te-ai decis ca vacanţa următoare să fie una specială în India, atunci iată care sunt cele mai frumoase locuri pe care merită sa le vizitezi.

Hyderabad India
Hyderabad India

Hyderabad

Un oraş vechi unde vei putea vedea splendoarea vechii Indii. Aici vei putea găsi multe pieţe, miros de ceai şi vaci care umblă singure pe străzile înguste. Monument Charminar, dar şi vechile moschei fac din acest oraş un loc unde turiştii pot veni pentru a descoperi o parte din istoria Indiei.

Jaipur

Un oraş care străluceşte de-a drepul este numit şi oraşul roz datorită clădirilor colorate. În centru la Palatul Oraşului încă mai locuieşte fosta familie regală. Şi aici vei găsi temple emblematice, în plus în acest oraş se află un observator astronomic inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Jaipur India
Jaipur India

Pune

Un oraş aglomerat unde majoritatea locuitorilor merg pe biciclete. Acest oraş este foarte important pentru India deoarece aici se găsesc universităţi şi colegii, un loc de-a dreptul intelectual.

Kolkata

Numit şi un oraş al contrastelor, Kolkata îmbracă atât forma sărăciei extreme cât şi a bogăţiei. Este unul dintre cele mai mari oraşe din India unde se găsesc cluburi selecte, terenuri de golf şi de polo. Totodată este şi un oraş care a dat mulţi laureaţi la Premiul Nobel.

Ooty India
Ooty India

Ooty

Dacă vrei o vacanţă dincolo de viaţa de oraş a Indiei, atunci trebuie să ajungi aici. O locaţie din sudul Indiei unde se află Munţii Albaştri cu dealuri verzi. Aici se plantează eucalipt şi ceai verde, dar poţi vizita şi grădini botanice. Ce mai poţi face în Ooty? Te poţi plimba călare pe cal, să faci poze la peisajele superbe sau să vizitezi Muzeul de Ceară.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici