Islanda găzduiește unele dintre cele mai uimitoare vederi de pe Pământ, peisajele sublime oferă atât de multe vederi unice de neegalat că zeci de lumi extraterestre din lumea științifico-fantastică a filmelor de la Hollywood au fost inspirate și chiar filmate aici!

Atât pentru fotografi amatori, cât și pentru specialiști, călătoriile în Islanda oferă oportunitatea de a captura unele locații naturale cu adevărat minunate. Iată care cele mai bune locații de fotografii din sudul Islandei:

Concepută pentru a reflecta fluxurile de lavă bazaltică ale peisajului islandez, Biserica Hallgrímskirkja este o piesă de arhitectură spectaculoasă, care trebuie văzută și care poate fi o introducere perfectă în atracțiile dramatice pe care probabil le veți întâlni în călătoria voastră în Islanda.

Având înălțimea de 73 m, partea superioară a turnului este locul ideal pentru a obține o vedere incredibilă a orașului dacă nu vă este frică de înălțimi. Fotografiile pot fi interesante de la această înălțime, dând iluzia că Reykjavik este o miniatură.

10 things not to miss in Iceland!  Check this blog for some great tips!

  • Vizitati Cercul de Aur in acest city break 

Ușor de străbătut într-o zi, Cercul de Aur este un traseu de 300 km care vă va duce în unele dintre cele mai faimoase locații naturale din sud-vestul Islandei, fiecare fiind la fel de spectaculos ca ultimul și fără îndoială, locuri perfecte pentru fotografii.

Asigurați-vă că in city break, explorați Parcul Național Thingvellir, unde puteți fotografia cel mai mare lac din Islanda (Lacul Thingvallavatn) și unde puteți obține niște poze interesante asupra Gjábakkahellir – una dintre cele mai fascinante găuri de lavă din Islanda. Un alt loc pe care nu veți doriți să-l ratați este Geysir Geothermal Area, în Valea Haukadalur, unde puteți captura gurile de aburi în acțiune, asta dacă sunteți destul de rapizi!

The Best Places to Photograph in Southern Iceland

  • Cascada Seljalandsfoss intr-un mirific city break

Ușor de ajuns  de la Ring Road, secretul cascadei Seljalandsfoss, când vine vorba de fotografii incredibile, este ascuns în spatele ei! Apa curgând de pe o veche stâncă de mare într-o piscină de dedesubt este destul de impresionantă văzută din față, dar când te plimbi în spatele ei, vei putea admira maiestatea câmpiilor islandeze prin ceața de apă și vei obține astfel o fotografie de vis.

Nu uitacă este posibil să ajungă apă pe aparatele electronice, astfel încât asigură-te că ai protecție pentru acestea. Nu ai vrea sa pateasca ceva in vacanta.

Seljalandsfoss Waterfall, Iceland. (2016)

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici