GROSVENOR HOUSE – Dubai Marina

Grosvenor House Dubai are cele mai bune recenzii ale tuturor hotelurilor din Dubai. Grosvenor House nu este de fapt luminos, acest hotel este un punct de plecare pentru hotelul perfect pentru oamenii de afaceri și pentru cei cărora le place un hotel elegant, fără prea multă modernitate.

Hotelul are două turnuri, fiecare cu 45 de etaje înălțime, și un total de aproximativ 750 de camere. Există 14 restaurante și baruri la Grosvenor House, în timp ce Barul Buddha este foarte cunoscut în tot Dubaiul. Cele mai simple camere sunt camerele Deluxe, dar, desigur, puteți alege și o suită. Cele mai scumpe camere sunt Royal Suites.

Grosvenor house, Dubai Marina

 

ATLANTIS – THE PALM

Atlantis – Palm este probabil unul dintre cele mai renumite hoteluri din Dubai. Această imensă clădire iconică este situată pe Palm – o insulă artificială în formă de palmier – care găzduiește multe hoteluri fantastice. Atlantis este unul dintre hotelurile cel mai distractive –  nu trebuie nici măcar să părăsiți proprietatea. Tone de restaurante diferite, mai multe piscine, propriul parc mare, magazine, saloane de înfrumusețare, cluburi etc.

Dacă bugetul vostru este mai mic, puteți opta pentru o cameră de oaspeți Deluxe sau, dacă doriți să experimentați cea mai înaltă formă de lux, puteți alege să rămâneți la Royal Bridge Suite – cea mai scumpă suită dintre toate.

Atlantis The Palm

ANANTARA – THE PALM DUBAI

Anantara – Palm este o stațiune minunată, inspirată de Thailanda, situată pe Palm, un loc absolut liniștit. Poți admira micile bungalouri, vilele de pe apă apă, vilele de pe plajă și detaliile tipice thailandeze din toată stațiunea. Există mai multe piscine frumoase, iar unele camere au acces direct la plajă.

Anantara Dubai The Palm Resort & Spa Just 39 days to go!

WESTIN DUBAI MINA SEYAHI

Westin Mina este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Dubai și are cea mai lungă piscină din Dubai (500 de metri). Într-un oraș în care este vorba despre superlative, acest lucru este destul de impresionant. În plus, veți găsi plaja privată de 1.200 de metri și 9 restaurante și baruri. Cele mai apreciate camere sunt apartamentele One Bedroom, care pot fi de până la 391 m2 și sunt (pur și simplu) lux pur.

Locația este destul de bună (situat pe Plaja Jumeirah, aproape de Marina din Dubai), zona de plajă și piscină este extinsă și este o altă alegere excelentă pentru un sejur cu copiii în Dubai.

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici