Gusturie și preferințele oamenilor sunt diferite, dar în cazul în care sunteți în căutarea unui loc perfect pentru o vacanță petrecută alături de partenerul voastru, sigur o să vă placă unul din locurile de mai jos. Am realizat o listă cu cele mai romantice destinații din întreaga lume. Iată care sunt acestea:

1. Cinque Terre, Italia

Știți acele sate colorate, orientate spre apă, pe care le vedeți în fotografiile de pe site-urile de călătorii?  Cinque Terre este o destinație râvnită de călătorii de toate tipurile, bătrâni sau tineri, aventuroși sau romantici.

Luați o barcă pe apă, planificați o cină romantică la un restaurant în aer liber sau coborâți pe plajă; indiferent de locație, nu puteți da greș cu una dintre cele mai pitorești locații din Italia.

The Best Places To Propose All Over The World

2. New York, New York

Panorama frumos luminată la apusul soarelui face ca fundalul podului Brooklyn să devină o alegere perfectă pentru o cerere în căsătorie, la fel și Bow Bridge Podul din Central Park – care apare în aproape orice film iconic din New York.

15 Of The Most Romantic Places To Propose

3. Santorini, Grecia

Santorini este probabil una dintre destinațiile unice din lume – perfectă pentru o vacanță romantică. Puteți degusta unele dintre cele mai faimoase vinuri sau vă puteți bucura de intimitatea unui apartament de pe malul oceanului.

15 Of The Most Romantic Places To Propose

4. Veneția, Italia

Veneția este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa așa că nu aveam că să nu o includem în această listă. Arhitectura gotică și canalele  sale înguste fac din acest oraș o destinație perfectă pentru îndrăgostiți. Puteți să optați pentru o plimbare nemaipomenită pe o gondolă, să explorați Piața Sf. Marcu, biserica San Georgio Maggiore sau un restaurant venețian tradițional. Orice alegeți să faceți, vacanța va fi cu siguranță de neuitat.

The most instagrammable places to travel!  #instagram #travel #italy #traveltips #photography

5. Mljet Island, Croatia

Porniți din Dubrovnik spre cea mai verde insulă din Croația, Mljet – un parc național izolat, cu golfuri și plaje ascunse. Puteți să călătoriți pe insulă cu bicicleta și să faceți o baie în unul dintre cele două lacuri cu apă sărată. Orice loc de pe această insulă luxuriantă este demn de admirație.

The Best Places To Propose All Over The World

6. Anse Chastanet, Saint Lucia

Există o mulțime de insule tropicale, dar plaja Anse Chastanet este definiția paradisului! Bucurați-vă de nisipurile negre și de peisajul superb alături de persoana iubită într-o vacanță de neuitat!

15 Of The Prettiest Places To Propose

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici