Chiar dacă este iarnă asta nu înseamnă că trebuie să aşteptăm vara pentru a ne distra şi a ne plimba. Deşi iarna este foarte frig şi nu ne vine să ieşim din casă, află că este un anotimp ideal şi pentru plimbările şi vacanţa în afara ţării. Dacă anul acesta vrei să îţi petreci vacanţa de iarnă într-un loc diferit, atunci un city break într-o ţară în care nu ai mai fost până acum.

Nu trebuie să te stresezi de grija călătoriei şi a bagajului. Fiind un city break, poţi alege să pleci de vineri până duminică. Important este cu cine vrei să mergi şi cât de bine te vei simţi. Iată câteva idei de destinaţii ideale pentru un city break iarna.

1. Bruxelles

Dacă ajungi în Bruxelles, în capitala Europeană, vei vedea cât de frumos este pregătit oraşul pentru sărbătorile de iarnă. În scurta plimbare poţi vizita Muzeul Parlamentului European sau Muzeul Militar al Armatei.

2. Copenhaga

Un oraş impresionant, capitala Danemarcei, Copenhaga este un oraş interesant pentru a-l vizita iarna. Aici poţi vedea Castelul lui Hamlet de la Helsingør sau Muzeul Satului. Desigur te poti plimba şi cu barca să dai un tur al portului din Copenhaga.

3. Veneţia

Chiar dacă este iarnă, nu înseamnă că nu poti vizita şi Veneţia. Un oraş romantic în care poţi să îţi planifici o mini vacanţă alături de persoana iubită. Poţi planifica city break-ul în luna februarie când are loc celebrul carnaval.

4. Florenţa

Capitala regiunii italiene Toscana, Florenţa este un oraş cu o arhitectură impresionantă. Un loc bun pentru cumpărături de suveniruri pentru că aici vei găsi multe magazine şi piete. Desigur, te poţi plimba şi pe podul medieval Ponte Vecchio.

5. Hamburg

Un city break în Germania poate fi bine venit. Viziteaza Hamburg chiar şi iarna. Aici poţi vedea muzeul de arta sau portul Hamburg. Să nu uităm nici de frumuseţea oraşului pe timp de iarnă. Toate străzile sunt decorate în spirit de sărbătoare cu multe luminiţe şi decoraţiuni.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici