Să mergi în vacanță nu este chiar atât de scump precum ar părea la prima vedere. Dar pentru asta trebuie să știi cum să îți planifici vacanța și cum să îți cumperi biletele de avion, pentru că știm cu toții, acestea necesită cei mai mulți bani în majoritatea cazurilor. Prin urmare, dacă vrei o vacanță accesibilă pentru care nu este nevoie să depui eforturi exagerate, tot ce trebuie să faci este să îți rezervi zboruri ieftine. Cum faci asta? Urmează pașii de mai jos:

  1. Caută bilete de avion pe mai multe site-uri

Să îți cauți singur biletele de avion este mult mai simplu și mai avantajos decât să mergi la o agenție care se ocupă de astfel de lucruri. În felul acesta poți să vezi singur prețurile, de la mai multe companii aeriene și în date diferite. Astfel poți să alegi ziua și zborul cel mai avantajos. Folosește mai multe site-uri pentru că este posibil să afișeze prețuri diferite.

Cele mai recomandate sunt:

www.skyscanner.ro ,

www.momondo.ro,

www.google.com/flights,

https://www.kayak.com/ .

Taking off to that one place you've always wanted to go

  1. Abonează-te pe diferite site-uri de vacanță

Un alt lucru foarte util pe care îl poți face atunci când vrei să ai o vacanță la un preț accesibil este să fii la curent cu ofertele pe care le au diferitele site-uri care se ocupă de organizarea a tot felul de călătorii, fie în Europa, fie la nivel mondial. Ei caută cele mai bune oferte în ceea ce privește biletul de avion, dar și cazarea.

Astfel de site-uri sunt:

www.holidaypirates.com

www.theflightdeal.com

https://www.secretflying.com/

https://www.airfarewatchdog.com/

https://scottscheapflights.com/

✕we ғoυnd love.✕ ↠{@ѕιмplyвeaυтy01}↞

  1. Abonează-te la newsletter-ul marilor companii aeriene

Cele mai ieftine bilete de avion pot fi rezervate chiar de la sursă, adică direct de pe site-urile marilor companii aeriene. Din când în când, fiecare companie oferă diferite reduceri sau pun la dispoziție tot felul de oferte, unele mai avantajoase decât altele. Pentru a fi la curent cu toate noutățile și a putea beneficia de acele oferte, cea mai bună soluție este să te abonezi la newsletter-ul lor. Acest lucru este foarte simplu și ai nevoie doar de o adresă de email înscisă la ei pe site.

Aviação comercial

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici