După rezervarea biletelor de avion, cazarea reprezintă o altă bătaie de cap pentru foarte mulți oameni care doresc să meargă într-o vacanță. Și asta pentru că nu știu cum și unde să caute locul potrivit. Poți să găsești cazare cu bani puțini chiar și în cele mai mari orașe. O vacanță poate să fie scumpă numai dacă îți dorești acest lucru. Sunt foarte multe hoteluri care își fac o promovare bună și doar așa ajung să găzduiască mulți turiști. Un hotel popular sau scump nu înseamnă neapărat că locul în care vei sta va fi unul extraordinar. Prin urmare, iată ce alte variante mai bune și mai ieftine există:

  • Moteluri

Acest tip de cazare reprezintă cea mai bună soluție atunci când vrei să dormi într-un loc decent și accesibil în ceea ce privește prețul. Poți să împarți camera cu cineva sau poți alege una numai pentru tine. La fel se întâmplă și cu baia. Dacă mergi într-o vacanță cu gașca, atunci nu ar trebui să fie o problemă să alegeți o cameră cu mai multe paturi, iar banii să îi împărțiți. Atmosfera într-un motel este asemănătoare cu cea dintr-un hotel, ba chiar unele oferă și mic dejun. Poți căuta moteluri pe site-uri precum: www.booking.com, www.hostelbookers.com, etc.

Best hotels in Italy!

  • Airbnb

În opinia multor oameni care iubesc să călătorească, acest tip de serviciu a urcat pe primul loc în ceea ce privește căutarea unui loc de găzduire pe timpul unei vacanțe. Dacă nu ai auzit încă de Airbnb, eu îți voi spune tot ce ai nevoie să știi. Airbnb este o companie care s-a înființat în America încă din 2008. Aceasta este reprezentată de o platformă online prin care oamenii pot închiria peste tot în lume case și apartamente direct de la proprietar. Ai putea să fii surprins, dar acest serviciu funcționează chiar și la noi în România. Înainte de a-ți alege cazarea dorită, poți să citești părerile celorlați oameni care au fost acolo și astfel îți vei da seama dacă vrei și tu să închiriezi sau nu. Propietarii pot închiria o cameră din casă sau chiar un apartament întreg.

Site-ul de unde poți face rezervările este: www.airbnb.com

currently loving: vietnamese airbnb design

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici