Când vine vorba de a merge în orice călătorie care implică și vizitarea de obiective turistice, ultimul lucru pe care cineva și-l dorește este o zi ploioasă. Dar dacă suntem realiști, o vacanță în Marea Britanie implică și zile ploioase, în marea majoritate a timpului. Din fericire pentru vizitatorii Londrei, capitala are o mulțime de opțiuni în care vă puteți petrece timpul în interior și să vă distrați în timpul unei ploi torențiale. Aici sunt doar câteva dintre ele:

  • Magazine

Ghidurile vă pot îndruma spre Oxford Street pentru un loc de terapie prin cumpărături, dar atunci când plouă des înseamnă că trebuie să stați cu umbrela după voi tot timpul. În schimb, vă puteți orienta spre cele mai noi centre comerciale din Londra.

Acum există două complexe uriașe și glamuroase la fiecare capăt al liniei centrale; în White City la vest și Stratford la est. Împătimiții cumpărăturilor vor găsi orice, de la magazine de designer upmarket până la magazine de stradă, toate sub un acoperiș alb imaculat. Există, de asemenea, Wi-Fi gratuit, zone de odihnă și destule restaurante de bună calitate pentru a vă ține ocupați toată ziua, fără a fi nevoie să mergeți la McDonalds.

  • Ceaiul tradițional de la ora 5

În cele din urmă, pentru cei care nu vor să se depărteze prea mult de hotelurile lor, opțiunea ideală pentru o zi ploioasă poate fi o servire a ceaiului de după-amiază. Cele mai multe hoteluri din centrul Londrei oferă șansa de a încerca acest obicei britanic tradițional, care a devenit mai întâi popular printre doamnele din rangurile înalte ale societății în secolul al XVII-lea.

În împrejurimile opulente ale unui hotel sau restaurant frumos, cum ar fi Fortnum și Mason, vizitatorii se pot simți asemeni unui englez în timp ce beau ceai și mănâncă pâine, prăjituri și sandwich-uri cu castravete. Pentru a continua ziua într-o manieră la fel de relaxantă, puteți schimba ceaiul cu șampania. Va ploua, la urma urmei.

English Traditional Afternoon Tea by the Fire with Willow Pattern Tea Set ....

  • Relaxare la cinema

În timp ce imensele cinematografe multiple din Leicester Square ar putea părea cea mai evidentă alegere pentru cei care locuiesc în zonă, există metode mai silențioase și mai ieftine pentru a vedea un film în centrul Londrei.

În zona Empire and Odeon din West End, se află Prince Charles Cinema, unde puteți viziona un film cu aproximativ 7,50 £. Pentru o experiență mai relaxată, încercați Cinematograful Electric din Notting Hill, unde puteți să vă bucurați de confortul unui fotoliu sau mai bine, să rezervați una din canapelele de piele din spate. Există chiar și un bar. Cine are nevoie de o zi însorită?

Prince Charles Cinema

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici