Oricine îşi doreşte o vacanţă perfectă numai din momentul în care se gândeşte la acest lucru. Indiferent de scopul şi de destinaţia călătoriei, pe lângă plimbări, vizite şi distracţie, la fel de importante sunt şi orele de odihnă. Pentru acest lucru trebuie să ştim cum să alegem un loc de cazare potrivit pentru ca acest lucru să nu ne creeze neplăceri.

Având în vedere că majoritatea vacanţelor ne place să ni le planificăm în locuri în care nu am mai fost până atunci vreodată, este de la sine înţeles faptul că nu vom ştii cum arată în realitate hotelurile şi trebuie să investigăm puţin înainte să facem o alegere. Cum facem asta?

Poze reale din camerele de hotel, dar şi din afara hotelului

În general ne putem da seama când pozele nu sunt cele reale. Fie sunt făcute într-un program de design sau pur şi simplu nu par să corespundă una cu cealaltă. Un hotel serios are poze reale, dar şi un portofoliu generos cu camerele de hotel, nu numai cu ce este în exterior. Totodată ţine cont de pozele care au efecte speciale de mărire sau de culori accentuate.

Număr de review-uri de la cei care au stat acolo

Recenziile şi numărul de review-uri sunt foarte importante. De aceea schimbă criteriul de căutare şi vezi care sunt cele mai vizitate hoteluri şi care au cele mai bune calificative. Te poţi uita şi dacă persoanele respective au adăugat şi poze reale ale hotelului.

Cum trebuie sa iti alegi hotelul pentru vacanta
Cum trebuie să îţi alegi hotelul pentru vacanţă

Ce facilităţi are hotelul ales şi dacă sunt ceea ce cauţi

Dacă îţi doresti un hotel cu all inclusive sau care să aibă pisicină, nu trebuie să te aştepţi ca toate hotelurile să fie la fel. De aceea este bine să te uiţi exact ceea ce facilităţi au pentru a nu avea surprinze neplăcute atunci când ajungi acolo.

Servicii incluse în preţul final sau sunt contra cost

Deşi oferta este prezentată deja pe site, nu te baza de la prima impresie. Poţi pune întrebări direct hotelului pentru a nu te trezi ulterior că unele servicii nu sunt în preţ sau că există taxe ascunse.