În concediul de iarnă mulți oameni tind să rămână acasă din cauza frigului specific acestei perioade. Dar există atât de multe locuri frumoase care merită văzute și atât de multe lucruri noi pe care trebuie să le încerci în această viață, încât o excursie în America nu trebuie trecută cu vederea. Fie că vrei să schiezi, să mănânci ceva desebit, să vizitezi muzee și galerii de artă ori să scapi de vremea rece, în Statele Unite ai toate aceste posibilități. Iată care sunt cele mai frumoase locuri din America în care îți poți petrece vacanța de iarnă:

  • Anchorage, Alaska

Dacă îți plac sporturile de iarnă și vremea rece nu este un impediment pentru tine, atunci sigur îți vor plăcea festivalurile, concursurile de schi, plimbările cu sania trasă de câini, pescuitul la copcă și priveliștile din nord.

Anchorage, Alaska

  • Grand Canyon National Park, Arizona

Marela Canion din Arizona este unul din acele locuri pe care nu trebuie să le ratezi în această viață. În această perioadă, turismul din zonă este la un nivel scăzut, ceea ce înseamnă că te poți bucura de o astfel de experianță fără prea multă agitație în jur. Temperaturile sunt destul de scăzute, dar Marele Canion reprezintă una dintre cele mai pitorești destinații din Statele Unite ale Americii.

A fresh blanket of snow on the Grand Canyon.

  • Miami, Florida

Dacă vrei să ignori complet frigul de acasă, o  destinație cu totul specială pentru vacanța din această iarnă ar putea să fie plajele din Miami. Apa și nisipurile calde te vor face să uiți imediat de ger și de orice alte probleme ai avea acasă.

21 Things You Must Do When Visiting Miami. Where to beach, where to drink and where to eat. We've got your itinerary all mapped out.

  • New Orleans, Louisiana

Indiferent de anotimp, orașul este plin de energie, iar oamenii par că sunt într-o continuă sărbătoare. Întâlnim cluburi de jazz la tot pasul, clădiri cu arhitectură de influență franceză și oameni de tot felul. Atomosfera din acest loc este cu totul diferită și nemaiîntâlnită în alte părți. Influențe din mai multe culturi sunt adunate laolaltă.

EFF Disneyland @ Christmastime, but I love the way they decorate New Orleans Square. I would go there just to see it.

  • New York, New York

Atunci când vine vorba despre America, pur și simplu nu ai cum să nu te gândești la New York. Visul american se trăiește pe străzile acestui oraș pe care îl vedem în foarte multe filme și seriale. O vizită la New York este ceva ce ar trebui să facă orice om în această viață, iar vacanța de sărbători este un prilej foarte bun. După atâtea ierni în care am văzut acest oraș în filmele ”Singur acasă” ar fi cazul să îl vedem și în realitate, nu-i așa?

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici