Indiferent dacă este vorba de ruinele, de cenote sau de recifuri de corali, Peninsula Yucatán este pe deplin îndrăgită de vizitatorii ei datorită minunilor naturale și culturi interesantă pe care o oferă. Pentru cea mai memorabilă vacanță în Mexic, explorați câteva din aceste locuri:

  • Rio Secreto

Nu există cu adevărat alt cuvânt care să descrie Rio Secreto altul decât „magic”. Acest râu subteran cu ape limpezi este înconjurat din toate părțile de cristale și formațiuni de stalactite. Drumețiile și înotul în Rio Secreto reprezintă într-adevăr o experiență de neuitat!

Rio Secreto

  • Ruinele Tulum

La sud de Cancun se află vechiul oraș mayan Tulum, ale cărui ziduri se ridică deasupra oceanului. Aceste ruine bine conservate, cu o bază magnifică, pot fi vizitate în doar o oră sau două, dar puteți petrece cu ușurință o zi întreagă explorând ruinele, înotând în ocean sau plimbându-vă pe Tulum Beach Road. Există o taxă de intrare, precum și o taxă de parcare și un cost suplimentar pentru a aduce cu voi camere video, deci să fiți pregătiți!

10 Incredible Things To Do in Mexico's Yucatán Peninsula

  • Coba

Un alt oraș mayan vechi, dar cu ruine ceva mai diferite! În timp ce Coba nu este atât de cunoscut pentru ruine, plimbările cu bicicleta în jurul lui sunt bine meritate. Închiriați o bicicletă, relaxați-vă prin pădure și urcați pe cele 120 de trepte spre vârful piramidei uriașe Ixmoja. Urcarea este o provocare, dar vederea este ireală!

Pyramid of the Magician at Uxmal.

  • Isla Mujeres

Această insulă mică, aflată la doar 8 mile de coasta Cancunului, poate fi explorată ușor pe jos sau cu bicicleta / motoreta. Rezervația de broaște țestoase și farurile pitorești sunt principalele atracții ale insulei, dar Zocolo (municipiul), picturile de pe ziduri vibrante și localnicii fac din această o vacanță unică din Yucatán!

playa norte, isla mujeres

  • Xel-Há

Xel-Há este, în principiu, un parc acvatic la care nu te-ai fi gândit niciodată. Snorkeling, scufundări de pe stâncă, rope-swinging – cele mai bune activități de apă, toate sunt disponibile într-un singur loc. Acest Disneyland cu apă pentru adulți (și copii) merită o zi întreagă sau poate chiar două din vacanța voastră.

A Day at Xel Ha in Tulum, Mexico

  • Snorkel Tour

De la excursii cu un Jeep la croaziere și explorarea navelor, există o mulțime de tururi snorkel în Yucatán din care puteți alege. Există o varietate largă de excursii pentru orice tip de călător.

Las Coloradas, located on the eastern coast of Mexico's Yucatán Peninsula, it's pink.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici