Vara se simte cu adevărat chiar din prima zi a lunii iunie. Când ne găndim la vară ne gândim şi la vacanţe, la locuri fascinante unde putem sa ne plimbăm, să facem plajă sau să descoperim locuri noi şi interesante. Ce ai spune dacă anul următor alegi să mergi într-o vacanţă în luna iunie?

Având în vedere că majoritatea vacanţelor sunt prin august, ar fi bine să încerci să cauţi oferte şi pentru luna iunie, nu se ştie cum poţi găşi ceva rentabil. În acelaşi timp ne-am gândit ca este bine să ştii cam ce destinaţii sunt perfecte pentru a le vizita în prima lună de vară.

Mykonos, Ibiza

O insula fascinantă din Ibiza care este recunoscută ca şi o insulă în varianta grecească. Peisajul este superb şi se aseamănă foarte mult cu cel din Grecia. Cele mai aglomerate perioade de aici sunt între iulie şi august.

Dublin, Irlanda

Vrei să vizitezi un oraş în această vară? O opţiune ar fi chiar oraşul Dublin. Aici există foarte multe obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi. De exemplu: barul Temple, Stâncile Moher sau fabrica de bere Guinness.

Insula Corsica, Franţa

Insula Corsica, ce aparţie de Franţa, este un loc unde poţi face şi plajă, dar poţi să te şi aventurezi la o drumeţie prin munţi. În plus, în luna iunie temperaturile nu sunt atât de ridicate.

Destinaţii de vacanţă recomandate pentru luna iunie
Destinaţii de vacanţă recomandate pentru luna iunie

Moscova, Rusia

O destinaţie de vacanţă ideală pentru cei care nu vor să meargă într-un loc unde temperaturile sunt prea ridicate. Pentru că nu ajungi în Rusia oricând, profită să vizitezi de exemplu Piaţa Roşie care este principala atracţie a oraşului.

Milano, Spania

În nordul Spaniei se află Milano, un oraş aflat pe una dintre cele mai dezvoltate regiuni ale Italiei. Capitala modei şi a designului, poate fi vizitată în luna iulie pentru că temperaturile sunt blânde iar oraşul nu este atât de aglomerat.

Indiferent de destinaţia aleasă, nu uita că o vacanţă în iunie îţi dă ocazia să eviţi perioadele aglomerate şi caniculare, mai ales în unele ţări.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici