Cu toate costurile necesare pentru organizarea unei nunți, bugetul pentru luna de miere nu este unul foarte mare. Dar, în aceste destinații cu plaje perfecte, vă puteți bucura de vacanță fără nici un stres legat de bani. Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe la prețuri accesibile iată cele mai bune destinații pentru luna de miere:

 • Thailanda

Cel mai bun moment pentru a vizita Thailanda este din noiembrie până în aprilie, asta dacă vă doriți o vacanță de neuitat la un preț accesibil. Mergeți în Phuket și bucurați-vă de mese romantice la apus de soare, precum și de posibilitatea de a sărbători căsătoria printr-o simplă ceremonie privată thailandeză.

Insula izolată Koh Mook – cunoscută și sub numele de Insula Pearl – oferă o experiență culturală autentică și șansa de a vedea frumusețile naturale din Thailanda, așa cum este peștera Morakot.

Budget Honeymoon in Kata Beach, Thailand

 • Puerto Rico

Plajele superbe și vechiul San Juan fac din capitala Puerto Rico o destinație perfectă pentru luna de miere. Minunatele păduri tropicale sunt un fundal deosebit pentru străzile orașului pline de muzee, cafenele, restaurante și locuri istorice. O excursie la San Juan nu ar fi completă fără o vizită la Muzeul de Artă din Puerto Rico sau catedrala uimitoare San Juan Bautista.

Old San Juan, Puerto Rico

 • St. Maarten

ST. Maarten este un loc asemănător cu Havana, dar mult mai ieftin decât alte locuri din Caraibe. Aveți posibilitatea să faceți scufundări,  să experimentați viața sălbatică tropicală și să mergeți la Pic Paradis – cea mai uimitoare vedere de pe insula.

Pinel Island, St. Maarten | A lush oasis of clear water and powdery sand, this…

 • Jamaica

Cu plaje pline de nisip alb și cascade uimitoare, Negril – un oraș mare în vestul Jamaicăi – este definiția unui loc perfect pentru o lună de miere perfectă. Explorați Mayfield Falls cu un ghid, sau plutiți în jos pe râul Negril cu plute din bambus. Pentru un cuplu mai aventuros, săritura de pe stâncă și muzica live la Cafe Rick poate fi sfârșitul perfect la o zi la plajă!

blue hole, Jamaica                                                                           More

 • Filipine

Aproape toate insulele filipineze au spații moderne de cazare și numeroase activități interesante. Rețineți că, dacă locul ales de voi este departe de capitala Manila, veți plăti mai mult pentru transport. Cu toate acestea, indiferent cât timp va ia să ajungeți acolo, priveliștea și atmosfera sunt cu totul minunate.

Kayangan Lagoon, Philippines, Coron, Palawan, Philippines

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici