Pentru cei mai îndrazneți, vă propunem o destinație în emisfera sudică, la sud vest de Australia în cocheta Noua Zeelanda. Iata 10 locuri ce trebuie neapărat vizitate odată ajunși aici.

  1. Insula Rangitoto

Descoperiti cel mai tanar vulcan din Auckland pe turul vulcanic Explorer Fulgers Rangitoto. Luați autostrada 4WD prin culturile de lavă și pădurea pohutukawa și aflați despre trecutul de foc al insulei. O scurtă plimbare vă duce până la vârf, pentru spectaculoase priveliști la 360 ​​de grade.

  1. Parcuri regionale

Bucurați-vă de o suflare a aerului proaspăt într-unul dintre cele 26 de parcuri regionale din Auckland. Găsiți locul perfect de picnic, rezervați unul dintre site-urile populare de grătar, faceți o plimbare prin pădure, plimbați-vă de-a lungul coastei sau faceți o baie în mare intrând de pe plaje salbatice.

  1. Plajele

Sunt atât de multe plaje încât aveți de unde alege. Răcoriți-vă cu o înghețată sau pur și simplu stați în spate și bucurați-vă de vedere. Pentru amatorii de surf aceasta destinație este paradisul. Dacă nu sunteți amator de surf, bucurați-vă de o sesiune de înot în golfurile de aur din nord și est.

  1. Sky Tower

Fiind cea mai înaltă clădire în aer liber din emisfera sudică. Sky Tower oferă priveliști impresionante de până la 80 de kilometri în toate direcțiile. Serviți masa la Sky Lounge și dacă tot sunteți acolo sau experimentați SkyWalk sau SkyJump (nu neapărat în această ordine).

5. Cartierul Wynyard. Vizitează Wynyard Quarter pentru o masă cu vedere la apă, înainte de o plimbare cu un tramvai din patrimoniul anilor 1920. Copiii se vor bucura de spațiul de joacă cu tematică maritimă.

6. Natura și fauna sălbatică. Experimentați o vizită de aproape la sute de animale exotice la grădina zoologică Auckland, faceți o călătorie subacvatică prin acvariul SEA LIFE al lui Kelly Tarlton, umblați prin casa de fluturi tropicali de la Butterfly Creek sau mergeți să vedeți balenele și delfinii în mediul lor natural în Golful Hauraki.

7.Atracții minunate. Plimbările de la Rainbow’s End, parcul de distracții din categoria premier din Noua Zeelandă – sfidează gravitația pe rollercoaster așa cp nu îl poți rata. Pentru cei care preferă activitățile mai liniștite și odihnitoare, mergeți mai departe spre sud și pierdeți-vă în Amazing Maze Porumb.

8. Snowplanet. Vă vine să credeți sau nu, vă propunem schi-ul în Noua Zeelendă, snowboard-ul sau săniușul, toate acestea la singura stațiune de zăpadă acoperită, la doar 20 de minute nord de centrul orașului Auckland.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici